Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçer onu rıza.Play-off oynayacaklar daha. Gruplar garanti değil.
Bi halt olacagi yok gibi.okanin soyledikleriyle 0 alaka midsoler falan cikiyo isim olarak.Bi de bu herifi onca kötü istatistigine ragmen iyi olduguna inandirmaya çalışanlar var.hangisi daha berbat bi durum bilemiyorumUmarım çalışmalar devam ediyordur da gizlilik içindedir. İlk haftaya sinerji olmadan girersek sorun büyük
Şampiyonluğu geçtim geçen sene 13. bitirdik busene ilk 5 zorlarız gibime geliyor inşallah yanılırım Emre Yunus falan takımı ayakta tutar .Yazacak hevesim kalmadi.bu ortasaha ile nasil şampiyonluk yarisinda olacagiz anlamıyorum
Gecmis olsun o zaman Carvalho da gitti. Grillitsch'i arayip aglayalim belki gelir. Miçö'ye 3 yil icin totalde 7.5m gomecegimize Grillitsch'in 3 yilina 9m gomelim
şaka gibiler cidden.. Gelen giden farketmiyorDursun Özbek: "Tüm Galatasaraylıların gurur duyduğu bir takım seyredeceğiz. Sabretmenizi istiyorum. Transferleri uygun fiyata yapmak isteyince, gecikmeler oluyor."
Plfff
marcao - kim min jae tandemini koy juventusa sırıtmaz. ikisi de muazzam oyuncular bence.
birbirlerinin defolarını direk kapatıyorlar.