Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parayı sen mi vereceksin? Varsa, koş, yönetime ulaş. Bak, Dinçere. Varsa para, onun gibi yap.

Hic mi dinlemiyorsunuz siz Okan Hoca'yı?

Istetiklerimiz ya çok pahalı, ya da çok fazla Maaş istiyor.

Hepimiz isteriz süper bir 6 Numara, harikalar yaratan bir 10 Numara, ama gelirimiz belli. Demekki bütçe yok.

Eee, tanınmamış yetenek alalım o zaman diyeceksinizde, onu da gördük. Biz bir sezon bile dayanamadık yeniden yapılanmaya. Bir sezon daha, heleki bu taraftar profilinde ve heleki Türkiyede, kimse girmez yapılanma ve gençleşme işine.

Hem bi gelsin bu oyuncular. Bi oynasınlar. Ilk maçtan sonra zaten yine yerden yere vurulurlar, cünkü o bizim içimizde var...
Midsonun istatistikleri ortada.benim gibi bicok kisi istemiyor.ve daha iyileri gelsin istiyo.midsoyu alip sivasa kiralariz soylemi bizim icin ne kadar yetersiz olduguna ve bize yakismadigina dair bi lâtifeydi.yonetim ilgilendigi icin baska bi cok kisi gueye,carvalho yaziyo.onlara da yap bu çıkışı.iyi forumlar abi

Bizim elimizde görev adamı var zaten. Berkan.

Iyi takımda Berkan da sırıtmaz bence. Ama yapamadığı şeyleri bekleyince patlıyor, aynısı Taylan için de geçerli.

En büyük hata geçen sezon Taylan'ı hazır biraz piyasa yapmışken satmaya çalışmamak oldu diyebiliriz. 6 numarada mecburiyetten biraz idare etti diye geçen sezon tekrardan buna güvenerek adam almadılar Rumen Casper ve Berkan'a 10 küsur Milyon gömdük. Gördüğüm en rezil orta saha üçlüsü bunlar olabilir, Mustafa Sarp ve Barış Özbek dönemiyle kıyaslanabilir hatta o kadar kötü bir orta saha kurgusuydu ki.

Mevcut durumda iki orta saha daha alabileceklerini düşünmüyorum. O yüzden bize tek başına orta sahayı ayakta tutabilecek bir adam lazım.
Bence Berkan Taylan Cicaldau hepsi rotasyonda kullanisli topcular olabilirler. Ama bir rehabilitasyon gerekiyor sanki

3 milyon bonservis 1 milyon maaş 3 yıllık kontrat olursa çok üzücü olur gibi. Okuduğum kadarıyla solbakkenin menajeriymiş bunun menajeri öneri ile gündeme geldiyse çok çok daha kötü.

1-1.5 milyon bonservis 600 bin euro maaş ile rotasyona gelsin fazlası enayilik olur.

Her gün 3 tane yeni isim çıkıyor alın artık bir kaç tane isim bıktık artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt