Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya maçında ortasaha da coplerle cikmayalim diye bence hamle yapıldı miço için muhabirler soylemese bile ortaya 1oyuncu daha gelecek bence

Bence Berkan Taylan Cicaldau hepsi rotasyonda kullanisli topcular olabilirler. Ama bir rehabilitasyon gerekiyor sanki
Taylan tükenmiş iyice, bence artık bizde bir düzen tutacağını düşünmüyorum.

Berkan işe yarar, Cicaldau için de olumsuz yönde düşüncelerim var. Dünya yansa adamın umrunda değilmiş gibi bir havası var.

Geçen Instagram'da görmüştüm bir fotosunun altına Babel "Little Wes" yazmış. Beni bir gülme tuttu, kahkaha attım resmen. Umarım yanlış anlamışımdır ve Sneijder'i kastetmiyordur...

Dünya üzerinden bundan daha uyumlu çok az fotoğraf vardır. Parıltıya bak be :red:

FYHJh-VX0AEc6XG

Ayrica pahaliysa ve paran yoksa gidip gueye ve carvalho icin ugrasmazsin 1 ay.cocuk mu kandırıyorsunuz siz?okan bizzat istemiş gueyeyi,carvalhoyu pahali oldugunu bile bile.29 yasindaki neydugu belirsiz herife para baymak yerine agoume su an kiralanabilir durumda.sivastan kerem atakani az bi miktar para ve takasla çözebilirsin vs neyse iyi uykular

Midsonun istatistikleri ortada.benim gibi bicok kisi istemiyor.ve daha iyileri gelsin istiyo.midsoyu alip sivasa kiralariz soylemi bizim icin ne kadar yetersiz olduguna ve bize yakismadigina dair bi lâtifeydi.yonetim ilgilendigi icin baska bi cok kisi gueye,carvalho yaziyo.onlara da yap bu çıkışı.iyi forumlar abi
Herkese tek tek yazmama gerek yok, "kızım sana söylüyorum gelinim sen duy" olayı. Yani yazdıklarım herkes için geçerli.

Şöyle bir sıkıntı da var rotasyona oyuncu alacaksak 3 milyon bonservis harcaması yapmayalım. Cicaldau var berkan var gerekirse hamza var rotasyon dolu zaten takım. 2 tane kaliteli adam almak ve bu 3 milyonu onlara aktarmak çok daha mantıklı. Bakalım hayırlısı elden bir şey gelmiyor scout tayfa beğeniyor(Berkanı ve cicaldauyu da beğeniyorlardı).

Herkese tek tek yazmama gerek yok, "kızım sana söylüyorum gelinim sen duy" olayı. Yani yazdıklarım herkes için geçerli.
Herkes icin geçerli ama ustte de yazdigim gibi paran yoksa gueye ve carvalhoya gitmezsin,hoca olarakda istemezsin bu adamlari para yoksa.1 ay ugrasmazsin bu adamlarla.yani her turlu elestiriyi hakediyolar su an

Mitçö iyidir, en azından taylandan bin kat iyidir. Ama sen o bölgeye tartışmasız bir isim alacam deyip te mitçöyü alırsan taraftarla tt geçmiş olursun. Param yok diyemezsin, vaktim yok diyemezsin.benim vizyonum bu kadar dersin ancak. Hepimizin gurur duyacağı takımın en eksik bölgesine en tartışmaya açık transferini yaparsan bizde sana vizyonsuz yalancı deriz.

Midtsjö iyi oyuncudur kötü oyuncudur detaylı izlemeden kefil olmak mümkün değil ama akyfanclub diye bir sayfanın hazırladığı videoyla "Midtsjö çöp" diyen tayfayı herhangi bir menajer rahatlıkla parmağının ucunda oynatır bu çok net görünüyor maalesef.

Şu GSC adamı çok yoruyor gerçekten. TW'ın Galatasaray versiyonu gibi koca koca adamlar 12 yaşında ki çocuk gibi futbol, futbolcu yorumluyor. Bir bilgisi yok bilgim yok diyemiyor öyle kötü böyle güzel diyebiliyor. Yok birisi pas hatasını atar alin size miço der yok biri veiga taylan berkan der. Hiç izlemedim demek ayıp değil arkadaşlar.

Cicaldau ve Morutan'ı gelmeden önce izlemiş miydiniz? Ya da Boss veya Marcao'yu? Aynı yorumları onlara da yapabiliriz. Norveç Ligi'nde, Romen Ligi'nde, Ukrayna Ligi'nde, Portekiz Ligi'nde veya MLS'den futbolcu izleyip de yorum yapabilsek burada olmaz, gider menajer, danışman, scout olur para da kazanırız hatta. Beklenti nedir taraftardan ben o kısmı anlamıyorum? Bilmiyorsak susalım. Moral bozmayalım. Hayır bir çok transferde çoğu renktaş kendi fikirlerini 3-4 video izleyerek sunuyor zaten ve bu da oldukça normal. Tam zamanlı scout değiliz çoğumuz.

Bana sorarsanız insanı asıl yoran youtube'da kariyeri boyunca toplam 3-4 videosu olan 28 yaşındaki adamı bulduktan sonra A sınıf-müthiş transfer diye taraftara sürekli yedirmeye çabalamak. Ve bazılarının bu saçmalığı sürekli normalleştirmeye çabalaması. "O da normal", "bu da olur", "şu da idare eder" tavrı.

son 3-4-5 yılda yaptığı 60 transfer'den 3, olmadı 5 tanesi tutan takımın taraftarları olarak bi zahmet saçma sapan transferlere de güvenmeme hakkımız saklı olsun. İtiraz edelim. Bu kim abi diyebilelim. Sahi Midtjsö kim? Kim merak ediyorum ben? Kim abi bu 28 yaşına kadar kimsenin keşfedemediği cevher? Youtube'daki toplam 3 kariyer videosuyla arz-ı endam sergileyen bu müthiş arkadaş neye çare olacak, Berkan'dan Taylan'dan ne fazlası var?

Hayır sıfırdan taş gibi kadro kurulması gereken yıl çıkan isimlerine kalitelerine bakmamız gerekirken ; forumun kalitesi, Türkçe'nin harika kullanılmadığı konuşuluyor.

İlk 4'e giremez bu takım bu haliyle. Sezon sonu Türkçe'mizi geliştirerek hayatımıza devam ederiz ama. Şaapmayalım.

''Çıta sanki üst seviyede'' gibi bir cümle iliştirmiş araya. Çıtayı ben yükselttim arkadaşlar Nevzat değil, özür diliyorum.
Noldu lan Nevzat hani atıp tutuyordun Dursun başkanın çok iyi oyuncular alacak orta sahaya diye. Sabırlı olun bekleyin diyordun.

Senin için hava hoş cüzdan sallayan Dursun, sana da sallamıştır elbette.

Başkanı yenge mi giydiriyor yoksa kendi mi giyiyor bilmiyorum ama abi az düzelt şu kılık kıyafetini. Bu adam niye hep kendinden 2 beden büyük pantolon, ceket falan giyiyor. Gelişme çağındaki ergenlere alınan kıyafetler gibi seneye boy atınca tam oturacak deyip giydiriyorlar başkanı resmen. Birisi şu konuya el atsın yeter göz var nizam var Galatasaray başkanlık koltuğunu temsil eden adama bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt