Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.000
- 39.357
- 3.993
Antalya maçında ortasaha da coplerle cikmayalim diye bence hamle yapıldı miço için muhabirler soylemese bile ortaya 1oyuncu daha gelecek bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan tükenmiş iyice, bence artık bizde bir düzen tutacağını düşünmüyorum.Bence Berkan Taylan Cicaldau hepsi rotasyonda kullanisli topcular olabilirler. Ama bir rehabilitasyon gerekiyor sanki
izlediğim en kötü topçu, nevzata kağıdı verip çıkarmışlar tvye bi de utanmadanmidtsjö transferi engellenmeli taraftarlar tarafından!!

Herkese tek tek yazmama gerek yok, "kızım sana söylüyorum gelinim sen duy" olayı. Yani yazdıklarım herkes için geçerli.Midsonun istatistikleri ortada.benim gibi bicok kisi istemiyor.ve daha iyileri gelsin istiyo.midsoyu alip sivasa kiralariz soylemi bizim icin ne kadar yetersiz olduguna ve bize yakismadigina dair bi lâtifeydi.yonetim ilgilendigi icin baska bi cok kisi gueye,carvalho yaziyo.onlara da yap bu çıkışı.iyi forumlar abi
bir daha olmasın üstat''Çıta sanki üst seviyede'' gibi bir cümle iliştirmiş araya. Çıtayı ben yükselttim arkadaşlar Nevzat değil, özür diliyorum.
Herkes icin geçerli ama ustte de yazdigim gibi paran yoksa gueye ve carvalhoya gitmezsin,hoca olarakda istemezsin bu adamlari para yoksa.1 ay ugrasmazsin bu adamlarla.yani her turlu elestiriyi hakediyolar su anHerkese tek tek yazmama gerek yok, "kızım sana söylüyorum gelinim sen duy" olayı. Yani yazdıklarım herkes için geçerli.

Şu GSC adamı çok yoruyor gerçekten. TW'ın Galatasaray versiyonu gibi koca koca adamlar 12 yaşında ki çocuk gibi futbol, futbolcu yorumluyor. Bir bilgisi yok bilgim yok diyemiyor öyle kötü böyle güzel diyebiliyor. Yok birisi pas hatasını atar alin size miço der yok biri veiga taylan berkan der. Hiç izlemedim demek ayıp değil arkadaşlar.
Noldu lan Nevzat hani atıp tutuyordun Dursun başkanın çok iyi oyuncular alacak orta sahaya diye. Sabırlı olun bekleyin diyordun.''Çıta sanki üst seviyede'' gibi bir cümle iliştirmiş araya. Çıtayı ben yükselttim arkadaşlar Nevzat değil, özür diliyorum.
Hamza oynasin,ki en guzeli bu.gelmesin bu midso abioyuncuyu bilmiyorum da berkan, cica ve hatta hamzanın yerine almaya değer mi
Başkanı yenge mi giydiriyor yoksa kendi mi giyiyor bilmiyorum ama abi az düzelt şu kılık kıyafetini. Bu adam niye hep kendinden 2 beden büyük pantolon, ceket falan giyiyor. Gelişme çağındaki ergenlere alınan kıyafetler gibi seneye boy atınca tam oturacak deyip giydiriyorlar başkanı resmen. Birisi şu konuya el atsın yeter göz var nizam var Galatasaray başkanlık koltuğunu temsil eden adama bak.