Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 sene önce Laziodan gelen Uruguaylı çocuk Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük kaleci oldu.. Fernando Muslera.. İyi ki varsın Kaptan
InCollage_20220727_141425882.webp
FB_IMG_1658921553140.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu renkleri taşıyacak her oyuncuya başta saygı duyar destek veririm. Belki hoca istedi belki gerçekten cok iyi çıkacak ama madem bu adam alınacak erken gelseydi bari kamp görseydi, hocayı takımı tanısaydı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Son düzenleme:
arkadaşlar okan hocanın tercihi olduğuna emin miyiz? muhtemelen 124. alternatif felandır.

adam onaylamayıp ne yapsın? baktı ki bunlar kimseyi alamayacak mecbur miçoya eyvallah çekti. yani bırakın hoca kadrosunu kursun değil durum.

hangi hoca gueye torreira grillitsch vs. varken ille de mitsö desin.

Mitco ilk ciktiginda da defansif olarak Taylan gibi ama hucumu net daha iyi yazmistim. Tabi whoscore mu nedir, oradaki verilere gore cıkarımda bulunmustum. Taylan'in defansini zaten yetersiz bulurdum + tehlikeli yerlerde top kaptirmasi da cabası ama defansif olarak kotu oldugundan ve kaptirdigi toplar hep gundem oldugundan hucumdaki yetersizligi de fazla konusulmadi. Nasil oyuncu bilmiyorum ama tehlikeli yerlerde top kaptirmiyorsa, hucumda paslari zamaninda, seri cikartip ve gerektiginde topla dripling yapacaksa otamatikman + olacaktir.
Tabi burada onemli soru ilk 11 oyuncusu mu?
Eger yedekse mesela skoru korumak istediginde almak istedigin oncelikli oyuncu olabilir mi? Mesela gerideyken almak istedigin ilk oyunculardan olabilir.

arkadaşlar okan hocanın tercihi olduğuna emin miyiz? muhtemelen 124. alternatif felandır.

adam onaylamayıp ne yapsın? baktı ki bunlar kimseyi alamayacak mecbur miçoya eyvallah çekti. yani bırakın hoca kadrosunu kursun değil durum.

hangi hoca gueye torreira grillitsch vs. varken ille de mitsö desin.
grilişe sakat diye soğuk bakıp da sürekli oynuyor diye mitçöp istemek akıl alır gibi değil gerçekten. o halde mitçöpü alacağımıza hakan arslanı alalım o da sürekli oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt