Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yani büyü mü yapıldı gs'de norveç'liler başarılı olamaz diye

böyle bir mit mi var

buna göre mı ırk analizinden oyunc alcaz
Tabiki de boyle bir sey yapmicaz ama kuzeyliler katki yapar diye yazan cevap olarak sordum.
Dogrusu kuzeyli diye topcu olmayacak

aynen kanka süperr lig > hollanda ligi
AA unutmuşum Hollanda ligi>Epl
Ne farkı var bizim ligden .
Düne kadar Fransa liginde bundesliga ilk 5 de istatistikleri olan adamlara bakıyorduk şimdi Hollanda liginde ilk 10 a giremeyen adama transfer mi diyelim.
Transfersizlikten kim gelse razı olmuş taraftar.
İyi çıkar köyü çıkar bilemem rezalet istatistikler

Düne kadar Fransa liginde bundesliga ilk 5 de istatistikleri olan adamlara bakıyorduk şimdi Hollanda liginde ilk 10 a giremeyen adama transfer mi diyelim.
az geçen sene 5 ondan önceki sene 3. oldu boş atma diye sana beleş bilgi veriyorum

bir de geçen sene tsl de 13. olan takımın taraftarı olarak fazla iddialısın

Adamlar 30-40 dan topcuyu gözü kapalı satabiliyor

istatistikler ortadayken,ben gazlıyorum kötü diye,muthiş topcu.taylana kalacagımızın farkında değil kimse yangın olmazsa
Aynen top kapmada 42. imiş zaten. Bu arada buradaki istatistiklerde çok doğruyu yansıtan bir şey değil. Belli maç oynayanlar arasında yapılan karşılaştırmalar daha doğru sonuç verir. Yoksa öne geçilen maçlarda sırf defans için alınan bir orta sahanın top kazanması- uzaklaştırması doğal şekilde daha çok olur. İstatistikler her şeyi göstermez diye boşuna demiyorlar o yüzden. Mesajlarına bir bak abartarak gazlayıp gazlamadığını kendin gör.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt