Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya rotasyon için alındı diyenler... İlk 11'e alınacak diye beklediğiniz zilyon tane adam için uzun zamandır çingene pazarlığı yapıp bir türlü hiçbirini alamamışken, hemen hemen aynı mevkinin rotasyonu için alacağımız adama, üstelik elimizde Cica-Taylan-Berkan da varken, şak diye 3 veya 3,5m öder miyiz sizce? Aynı mevkinin asını bulamamışken yedeğini alıp transfer bütçesini 3,5m küçültmeyi aklınız alıyor mu? Bu adam %99,99 ilk 11 için alındı.
Katılıyorum renktaş

Herkes gerçeği görüyor da

İşte bir umut bekliyoruz

Sergio-fredrick ikilisini en iyi tamamlayacak oyuncu amiri şu an, o olmasa nispeten defansı daha iyi olan evander. Hariti 10 numara olarak alırsak her maç 3 yeriz bu orta saha ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cicaldau 7 milyon bonservis verildi. Rotasyon da fazlası ile yedek olarak iş yapardı. Neden Cicaldau varken rotasyona fredrik alınıyor. Tartışmasız bir 6 numara ve 10 numara alınsa yeterdi. 3 orta saha almak gereksiz.

Katılıyorum cigaldau gider o zaman

Cicaldau 7 milyon bonservis verildi. Rotasyon da fazlası ile yedek olarak iş yapardı. Neden Cicaldau varken rotasyona fredrik alınıyor. Tartışmasız bir 6 numara ve 10 numara alınsa yeterdi. 3 orta saha almak gereksiz.

Cicaldau'nun rotasyonda dahi iş yapmayacağını düşünüyorum. Hazırlık maçlarında bir tane olumlu hareketini görmedik.

Nevzat 6 numara konusu farkli o da gelecek diyor. Daha piyasada 6 numara ve ofansif orta saha yokken 29 yasina girecek bir rotasyon oyuncusuna 3.5 milyon euro verecek kadar paramiz var demek. Jorge Jesus’un fb’ye yaptirdigi transferlere benzer bir transfer. Takima kalite katmaz.

Daha piyasada 6 numara ve ofansif orta saha yokken 29 yasina girecek bir rotasyon oyuncusuna 3.5 milyon euro verecek kadar paramiz var demek. Jorge Jesus’un fb’ye yaptirdigi transferlere benzer bir transfer. Takima kalite katmaz.
güncel orta saha rotasyonunda gelmeden fark yarattı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt