Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.319
- 13.633
- 1.998
Biz kadro yok olarak mi kabul ediyorsunligde 4 buyuklerın en kötü kadrosu suan fbde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz kadro yok olarak mi kabul ediyorsunligde 4 buyuklerın en kötü kadrosu suan fbde
Top kapmasi defansif agirliginin az olmasi.@Sami Karakoç Çok takip edemedim konuyu da Midtsjö'nün bu kadar istenmeme nedeni ne tam olarak, sana zahmet bir özet geçebilir misin? ♥ Şu top kayıplarının olduğu saçma video hariç elle tutulur bir şey var mı?
Kiev macını izlersen anlarsın rtaşBiz kadro yok olarak mi kabul ediyorsun
herkes orta saha alıyor koyayım böyle işe
Gs maci varken şikecilerin maci izleyemem rtasKiev macını izlersen anlarsın rtaş
Kerem+yunus > fbnin tüm kadrosu suan
Niye tlye ceviriyon febeliler gibi? Onlarda cok görunsun diye bizim transferleri senin yaptigin gibi tlye cevirip yorumluyorlar. Yapma ltf. Artik bizim oyuncumuz. Oynamadan elestirmeyelim topcumuzuKötü bişey dememişim ki 70 m tl bonslu adamın yedek bekleme lüksü yoktur
Başka biri yazsa banlardın bu konu da kınıyorum seni ama mesaja da hak vermeden geçemeyeceğim.Onun babasının mk
transfer yapmasalar suan daha basarılı olurlardıFb berbat bir transfer donemi geçiriyor . Bizden bağımsız fikrim
belirttiğin video ve istatistiklerde kendi liginde geri olması yüzünden soğuk bakılıyor. ayrıyetten miço gelince 6 no alınmayacıgını dusunup yangın yapanlar da mevcut. ben iki cenahtan da değilim@Sami Karakoç Çok takip edemedim konuyu da Midtsjö'nün bu kadar istenmeme nedeni ne tam olarak, sana zahmet bir özet geçebilir misin? ♥ Şu top kayıplarının olduğu saçma video hariç elle tutulur bir şey var mı?
Pedro da iyi çıkmazsa tüm transferleri gereksiz diyebilirizFb berbat bir transfer donemi geçiriyor . Bizden bağımsız fikrim
Top kapmasi defansif agirliginin az olmasi.
Yani 6 numara degil souza ile kiyas edilemiyor
belirttiğin video ve istatistiklerde kendi liginde geri olması yüzünden soğuk bakılıyor. ayrıyetten miço gelince 6 no alınmayacıgını dusunup yangın yapanlar da mevcut. ben iki cenahtan da değilim
Tirt gibi istatistikler. Güzel karşılaştırma olmuş ama
Ilk 11 oynayacaklara para vermiyoruz ama rotasyon icin 3.5 veriyoruz iste bu soru isareti oluyor yoksa 1m a falan alinsa neyseBu adamı anladığım kadarıyla 6 için almıyoruz zaten. Dribbling istatistikleri ve ön alan presine katkısıyla gerekirse 4-4-2 vb. dizilişlerin, oyunu rakip sahaya yıkacağımız maçların göbeğinde hamallık yapsın, topu olabildiğince önde kazanıp, rakip sahada kalalım diye alacağız. Az önce şöyle bir şey okudum ki o da düşüncemi destekledi GSS. Okan hocanın Kasımpaşa maçından sonra da çıtlattığı profile benzer özellikleri var gibi görünüyor. Elimizde bu tarz bir oyuncunun olması rotasyonda hocanın elini çok rahatlatır, maç içi aksiyonlarda çabuk ve kolay karar alıp taktik değişikliğine gitmede yardımcı olur. Ama dediğim gibi ben izlemedim ve sadece izleyenlerin, araştıranların yorumlarına, analizlerine göre yazdım bunları.
Videoya gelince de bugün gördüğüm bir kanal var, oyuncuların kötü hareketlerinden videolar hazırlıyor. O gibi videolara da skill videolarına da çok aldanmamak gerekiyor. Bahsettiğim kanal da şu;
Bu videolara bakarsak Messi, Ronaldo falan futbolcu değil.![]()
Ben küfürden adam banlamam üstat kolay kolay ama haklısın GSCnin sesi olmak istedim.Başka biri yazsa banlardın bu konu da kınıyorum seni ama mesaja da hak vermeden geçemeyeceğim.