Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1658944679010.webp

piyasa degeri hep artmis

Okan hocanın dediği dripling ile çıkan oyuncu eksikliği fredrik tercihinde etkili olmuş gibi duruyor defanstan direk topu alıp pas ilede direk dripling ile de çıkabilir . Sisteme göre alınmış bi oyuncu ben çoğu kişinin aksine doğru tercih olduğuna inanıyorum ( Bugün baya baya izledim oyuncuyu )

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Sami Karakoç Çok takip edemedim konuyu da Midtsjö'nün bu kadar istenmeme nedeni ne tam olarak, sana zahmet bir özet geçebilir misin? ♥ Şu top kayıplarının olduğu saçma video hariç elle tutulur bir şey var mı?
Top kapmasi defansif agirliginin az olmasi.
Yani 6 numara degil souza ile kiyas edilemiyor

Kötü bişey dememişim ki 70 m tl bonslu adamın yedek bekleme lüksü yoktur
Niye tlye ceviriyon febeliler gibi? Onlarda cok görunsun diye bizim transferleri senin yaptigin gibi tlye cevirip yorumluyorlar. Yapma ltf. Artik bizim oyuncumuz. Oynamadan elestirmeyelim topcumuzu

@Sami Karakoç Çok takip edemedim konuyu da Midtsjö'nün bu kadar istenmeme nedeni ne tam olarak, sana zahmet bir özet geçebilir misin? ♥ Şu top kayıplarının olduğu saçma video hariç elle tutulur bir şey var mı?
belirttiğin video ve istatistiklerde kendi liginde geri olması yüzünden soğuk bakılıyor. ayrıyetten miço gelince 6 no alınmayacıgını dusunup yangın yapanlar da mevcut. ben iki cenahtan da değilim

Top kapmasi defansif agirliginin az olmasi.
Yani 6 numara degil souza ile kiyas edilemiyor
belirttiğin video ve istatistiklerde kendi liginde geri olması yüzünden soğuk bakılıyor. ayrıyetten miço gelince 6 no alınmayacıgını dusunup yangın yapanlar da mevcut. ben iki cenahtan da değilim

Bu adamı anladığım kadarıyla 6 için almıyoruz zaten. Dribbling istatistikleri ve ön alan presine katkısıyla gerekirse 4-4-2 vb. dizilişlerin, oyunu rakip sahaya yıkacağımız maçların göbeğinde hamallık yapsın, topu olabildiğince önde kazanıp, rakip sahada kalalım diye alacağız. Az önce şöyle bir şey okudum ki o da düşüncemi destekledi GSS. Okan hocanın Kasımpaşa maçından sonra da çıtlattığı profile benzer özellikleri var gibi görünüyor. Elimizde bu tarz bir oyuncunun olması rotasyonda hocanın elini çok rahatlatır, maç içi aksiyonlarda çabuk ve kolay karar alıp taktik değişikliğine gitmede yardımcı olur. Ama dediğim gibi ben izlemedim ve sadece izleyenlerin, araştıranların yorumlarına, analizlerine göre yazdım bunları.

Videoya gelince de bugün gördüğüm bir kanal var, oyuncuların kötü hareketlerinden videolar hazırlıyor. O gibi videolara da skill videolarına da çok aldanmamak gerekiyor. Bahsettiğim kanal da şu;

Bu videolara bakarsak Messi, Ronaldo falan futbolcu değil. :D

Seferovic cok iyi katki verecek. Sergio ve Lebu da iyi kötü katki verecek.
Geriye 6 ve 10 kaldi. Eger bu iki isim iyi olursa bence sampiyon oluruz. Beni tek endiselendiren sakatliklar. Mutlaka forvet ve kanat yedegi alinmali.

Bu adamı anladığım kadarıyla 6 için almıyoruz zaten. Dribbling istatistikleri ve ön alan presine katkısıyla gerekirse 4-4-2 vb. dizilişlerin, oyunu rakip sahaya yıkacağımız maçların göbeğinde hamallık yapsın, topu olabildiğince önde kazanıp, rakip sahada kalalım diye alacağız. Az önce şöyle bir şey okudum ki o da düşüncemi destekledi GSS. Okan hocanın Kasımpaşa maçından sonra da çıtlattığı profile benzer özellikleri var gibi görünüyor. Elimizde bu tarz bir oyuncunun olması rotasyonda hocanın elini çok rahatlatır, maç içi aksiyonlarda çabuk ve kolay karar alıp taktik değişikliğine gitmede yardımcı olur. Ama dediğim gibi ben izlemedim ve sadece izleyenlerin, araştıranların yorumlarına, analizlerine göre yazdım bunları.

Videoya gelince de bugün gördüğüm bir kanal var, oyuncuların kötü hareketlerinden videolar hazırlıyor. O gibi videolara da skill videolarına da çok aldanmamak gerekiyor. Bahsettiğim kanal da şu;

Bu videolara bakarsak Messi, Ronaldo falan futbolcu değil. :D
Ilk 11 oynayacaklara para vermiyoruz ama rotasyon icin 3.5 veriyoruz iste bu soru isareti oluyor yoksa 1m a falan alinsa neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt