Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.242
- 49.096
- 2.968
Arao çok iyi oyuncu. Anlık videoların gazına gelmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Flamengoda böyle sayısız pozisyonu varArao çok iyi oyuncu. Anlık videoların gazına gelmeyin.
umarım kendini attığı bir pozisyonda 2.5 yıl falan sakatlanır çime takılıpBu arada Valencia denen emek hırsızının penaltıyı kaçırması tam bir "karma" oldu.
Ben hayatımda bu kadar iğrenç, bu kadar haketmedigi avantajları almaya çalışan bir oyuncu görmedim.
Bugün ağlamış galiba kulübede. İsliklanmiş.
Beter olsun.
Aynen öyle. Evander hoca onayı çok saçma. Adamla anlaş ama Okan şimdi karar versin, saçmalığa bak. Üç gün önceki haberini ısıtıp verdi işte, gelince de bak ben dedim gelmeyince düşünüyor demiştim demek içinHaluk yürekli, Okan hocanın açıklamalarindan ufak bir özet çıkarmış, forumdaki herhangi biri , çok daha iyisini yapabilir , birşey bildiği yok
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
forumda çöp ilan edildi , geçelim
palmerias taraftarı 7mye sağ bacağını falan alırsınız yazmış
Gaza gelip Grillitsch falan alırlar, transfer dönemi kapanana kadar susalım renktaş.Flamengoda böyle sayısız pozisyonu var
Midye midir nedir o herif bile gelmeyecek yav. Baya baya yalan şov dönüyor memlekette.Bu adamların çoğuyla da görüşmüyoruzdur zaten, yok 3 tane daha ortasaha yok seferden 3 kat iyi forvet yedek kanat yerli oyuncu vs. alınacak diyen herifler şimdi uyku moduna geçebiliriz diyolar, cimbomlu kardeşlerim bunlara prim vermemeli artık
Marcao'nun parasını bir güzel sağa sola dağıttılar anca
Güya ceplerinden para vereceklerdi GS taraftarının hakettiği kadro kurulacaktı yine boşa geçen bir transfer dönemi oldu
Takımın 3 seneyii aşkın 6 numarası yok ya bunun kimse farkında değil mi acaba
İstemesem de sanki bu herif atiba gibi bir şey çıkacak hissi de var bendealdık işte fred mitşö
telefonu yere çarpıyorum üstat 10 saniyen var bu postu silmek için!Evındır saflarında buluşma vakti!!
Pulgar bile daha iyidir reis bundanaldık işte fred mitşö