Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Valencia denen emek hırsızının penaltıyı kaçırması tam bir "karma" oldu.

Ben hayatımda bu kadar iğrenç, bu kadar haketmedigi avantajları almaya çalışan bir oyuncu görmedim.

Bugün ağlamış galiba kulübede. İsliklanmiş.

Beter olsun.
umarım kendini attığı bir pozisyonda 2.5 yıl falan sakatlanır çime takılıp

Haluk yürekli, Okan hocanın açıklamalarindan ufak bir özet çıkarmış, forumdaki herhangi biri , çok daha iyisini yapabilir , birşey bildiği yok

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Evander hoca onayı çok saçma. Adamla anlaş ama Okan şimdi karar versin, saçmalığa bak. Üç gün önceki haberini ısıtıp verdi işte, gelince de bak ben dedim gelmeyince düşünüyor demiştim demek için

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb yıllardır forvet almıyor aptallık yapıyor biz de bi defansif orta almayarak aynı şekilde cevap veriyoruz.

Yılların kanayan yarası olan 6 numara için beklemeye geçilmez kardeşim basacaksın parayı alacaksın senin en önemli ihtiyacın o mevki

Marcao'nun parasını bir güzel sağa sola dağıttılar anca

Güya ceplerinden para vereceklerdi GS taraftarının hakettiği kadro kurulacaktı yine boşa geçen bir transfer dönemi oldu

Takımın 3 seneyii aşkın 6 numarası yok ya bunun kimse farkında değil mi acaba

Bu adamların çoğuyla da görüşmüyoruzdur zaten, yok 3 tane daha ortasaha yok seferden 3 kat iyi forvet yedek kanat yerli oyuncu vs. alınacak diyen herifler şimdi uyku moduna geçebiliriz diyolar, cimbomlu kardeşlerim bunlara prim vermemeli artık
Midye midir nedir o herif bile gelmeyecek yav. Baya baya yalan şov dönüyor memlekette.
Ben ta haziranda dedim almaz bunlar adam diye. Milleti de sürekli şampiyon olacak kadrouyu kuruyoruz diye kekliyorlar.
Taraftar da net aptal ilk maçta başlayacaksın kardeşim yönetim istifa diye.
Yav bu kadar da yalan söylemek ne bileyim aklım almıyor bazen.
Çıkın diyin ki isimlerle sizi oyalıyoruz kardeşim hedefimiz premier lig deadline day ile istenmeyen oyuncuları almak
Inan taraftar daha az acı çeker. En azindan beklenti olmaz veletler oynasın bari der.

Satılik kalemlere gelirsek net şeref yoksunu bunlar. Şablon mesaj var onu paso isim değişip basıyorlar 2 senesir bu durum devam ediyor. Standart gs 3.5 önerdi, gs 6 önerdi 8 bekleniyor 5 gün sonra biliyorsunuz x takım 10 milyon istiyordu söylemiştik..

Marcao'nun parasını bir güzel sağa sola dağıttılar anca

Güya ceplerinden para vereceklerdi GS taraftarının hakettiği kadro kurulacaktı yine boşa geçen bir transfer dönemi oldu

Takımın 3 seneyii aşkın 6 numarası yok ya bunun kimse farkında değil mi acaba

aldık işte fred mitşö

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt