- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.988
- 4.143
Kolpa Yunus Abeysinerji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa Yunus Abeysinerji
driblingçi biri gelmeli
harit'e sıcak bakmıyordum ama fikrim değişti
Ben 4 transfer yolda manası çıkardımBu kadar aptal bir sosyal medya ekibi olamaz yav birde para veriyoruz.
Yok yav ilk teklif 3.5 ortada bulusuruz diye 6 teklif edip pusuya yatacağız6 m teklif edip masadan kalkarız
siyahi için olan ırkçı kelimeleri kullandılar - kontext olarak "kötü örnek" kapsamında ama takılabilir genedeNe dediler
Sen ve yunus abi kolpa gecesi adlı transfer show yapsanıza doldur boşalt alt kategorisindeKolpa Yunus Abey
Babası gelse daha çok heyecan verirGS taraftarını heycanlandıran isim
Dubois ve oliveira isleyen takimda iyi oynar, vasat kadroda bisey yapamazlar, bize sapkadan tavsan cikarabilen 2 dribblingci ve sütor oyuncu lazimNormalde iyi futbolcu ama biraz bizde izlemek lazım.
Oliviera da iyi futbolcu ama bunlar tek başına maç alabilecek oyuncular değil. Bize ağırlığını koyacak, rakibi sindirecek adamlar lazımdı.
ben gerçeklerrden bahsederim. midsjo gelcek dedik geldi. akman gelcek dedik geldik.Sen ve yunus abi kolpa gecesi adlı transfer show yapsanıza doldur boşalt alt kategorisinde
Rivaldinhoyu da alıp ifbye clde 0 çekme mesajı veririzBabası gelse daha çok heyecan verir
Miçoyu okan mı istiyo cenk mi tostos mu konuyu masaya yatıralımben gerçeklerrden bahsederim. midsjo gelcek dedik geldi. akman gelcek dedik geldik.
pedro üzdü 1
Bos takim degil City Football Group'un takimi. Yunus icin yeterince iyi degil elbette ama kontrat yapmazsak cok basimiz agrirTroyesin eti ne budu ne ki yunusu istiyor be. Millete gelince rennes napoli bize gelince culsuz nantes troyes
TIER 0.5ben gerçeklerrden bahsederim. midsjo gelcek dedik geldi. akman gelcek dedik geldik.
pedro üzdü 1
okan. istedigi şartlarn bir kısmına uyuyor. transfer netleşsin biraz maçlarını izlerim. taklaya gelmeyelimMiçoyu okan mı istiyo cenk mi tostos mu konuyu masaya yatıralım
Kim açtıydı ahbert ?bu nöbet de pek verimli olmadı gibi . hea ?