Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
UEFA : Fener in bir yıldızını iptal etsin . İki Yıldız kalsınlar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele gueye toreyra falan beklemiyon inşbirileri bizi çok fena koparıyor da hangi taraf emin olamadım daha. bir yandan da umutsuz değilim transfer için. ikilemdeyim
Forumun yüksek şizoluk seviyesini yüzlere vuran bir postYa siz ne anlatıyorsunuz yine yeter yav
Her gün transfer olmayacak deyip 7/24 takip edip aynı şeyleri tekrarlamayın.
Halil bence iyi dopcu , bı Arif olurdu bizde alsakbugün botheimin yaptıklarını halil de yapıyor hem de arada ortaya kanada fln gelip yapıyor ama adı halil değil joseph olunca gördünüzmü botheimi deniyorneyse
Keşke teakana denk gelseydi2500 msj var heis mitşö sana denk gelcektir
Mıhlanmaya hazır mısın değerli ahbabım? Keramettin bu aralar acımıyor.Şansımı denedim ahbert![]()
Jonjo Shelvey ilaç olurduTeknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;
Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred
Lo Celso
Billy Gilmour
Kouyate iyi olur da Okan Hoca tam defansif istemiyor sanırım.Teknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;
Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred
Lo Celso
Billy Gilmour
yok reis. ndombeleyi istemiyorum diğer ikisi de imkansız ztn. carvalho beklentim vardı ama plye gidiyor. normann ya da o tarz orta halli bons verip birini alırlar diye bekliyorum ama bugun yine bakayako ismi falan cıktı. bizimkilerin stratejisini anlayamadım daha. hep alakasız isimler gidiyorlarNdombele gueye toreyra falan beklemiyon inş
Teknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;
Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred
Lo Celso
Billy Gilmour
Forumun yüksek şizoluk seviyesini yüzlere vuran bir post

En önemlisi yokTeknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;
Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred
Lo Celso
Billy Gilmour
m. jenseni isterim de düşmez gibi buralara. rotasyonda oynatıyorlarTeknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;
Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred