Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA : Fener in bir yıldızını iptal etsin . İki Yıldız kalsınlar 😀😀😀😀

Gerçi; UEFA bunları men ederse ödül olur bunlara .. 15 senedir oynuyorlar da ne oluyor? Böyle daha çok rezil oluyorlar.

Ndombele gueye toreyra falan beklemiyon inş
yok reis. ndombeleyi istemiyorum diğer ikisi de imkansız ztn. carvalho beklentim vardı ama plye gidiyor. normann ya da o tarz orta halli bons verip birini alırlar diye bekliyorum ama bugun yine bakayako ismi falan cıktı. bizimkilerin stratejisini anlayamadım daha. hep alakasız isimler gidiyorlar

Teknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;

Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred
Lo Celso
Billy Gilmour

bugün alzate videosu atmam tesadüf olarak nitelendirilirse hata olur

Ne almış olduğumuz ne de ismi çıkan ilgilendiğimiz oyuncular arasında şu ana kadar beni heyecanlandıran bir transfer olmadı. An itibariyle yapmış olduğumuz transferlere vereceğim yıldızlar:

Kazimcan 5/10
Abdulkerim 6/10
Dubois 6/10
Oliviera 8/10
Seferovic 8/10

İlgilendiğimiz Midtsjo, Evander, Harit falan 6-8 yıldızı gecmeyecek oyuncular.

6 ve 10 numaraya ya da forvete artık yıldız bir oyuncu istiyorum. Sneijder, Melo, Fernando, Elmander tarzı oyuncular mesela yıldız oyunculardi. Geldiklerinde iyi performans gösterecekleri gün gibi asikardi. Ama şimdi bu ilgilendiğimiz oyuncular arasında bize katkı sağlar, kesin iyi çıkar diyeceğimiz bir oyuncu yok maalesef. Özellikle 6 numaraya nokta bir oyuncu lazım bize.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Pedro daha oynamadığından Alex gibi değer veriyorlar. Onda da bir performans arızası çıkarsa büyük kaosa girer bunlar.

Teknik direktörümüzün ima ettiği, İngiltere'den alınabilecek sürpriz orta sahalar;

Oriel Romeu
Kouyate
Steven Alzate
Josh Dasilva
Mathias Jensen
Jonjo Shelvey
Bruno Jordao
Gbamin
Allan
Nakamba
Lucas Torreira
Fred
Lo Celso
Billy Gilmour
m. jenseni isterim de düşmez gibi buralara. rotasyonda oynatıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt