- 8 Temmuz 2015
- 35.771
- 70.599
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ümitte öfkeli, lige kötü başlarsalar şenlik olur
Yapma neye dayanarak soyluyorsun bilmiyorum ama baya skills videosu izledim ve sol ayagini oyle kullanabilen o kadar teknik oyle duran top uzmani bir adam bizim ligin altini ustune getirir. Talisca etkisi yapar
Top kullanan oyuncu cok top ezer yapacak bir sey yok. Takim oyununa zarari olabilecegi maclar olacaktir ama Talisca da boyleydi. Satmak icin almayiz alirsak 5-6 sene faydalanmak icin alirizSkills videosu her zaman kandırır. Birkaç maç için o maçtaki istisnasız tüm olumlu/olumsuz tüm aksiyonlarını izleyeceksin. Hantal, top ezen, eli belinde bir oyuncu. Son dönemde düşüşe geçmiş diyorlar bir de. Üstelik adaptasyon sorunu falan da olur, uzak olsun. Zaten iyi olsa bile aldığının üstüne satman aşırı zor 2 sene sonra. Paralar çöpe gider.
Veigasız 10 kişi sahaya çıkmak > Veigalı 11
Veiga çok yetenekli herif yav, takıma böyle bi tane problem çözücü adam lazım. Sadece Duran toplarla bile 5-10 gol arası katkı verdirir. Saha görüşü de üst düzey, takımda bi tane böyle inceci adam yokTop kullanan oyuncu cok top ezer yapacak bir sey yok. Takim oyununa zarari olabilecegi maclar olacaktir ama Talisca da boyleydi. Satmak icin almayiz alirsak 5-6 sene faydalanmak icin aliriz
sence Veiga , evanderin takımında olsa yildizlasirmiydi
Heykelini dikerlerdi muhtemelensence Veiga , evanderin takımında olsa yildizlasirmiydi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top kullanan oyuncu cok top ezer yapacak bir sey yok. Takim oyununa zarari olabilecegi maclar olacaktir ama Talisca da boyleydi. Satmak icin almayiz alirsak 5-6 sene faydalanmak icin aliriz
Veiga ve evander tamamen farklı profiller bence. Veiga klasik bir 10 no, evander daha çok modern futbol ofansif ortasahası. Ben ikisini de aynı takımda isterim. İkisinin beraber aynı anda sahada olacağı maçlar bile olur