Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz yine son güne kadar bekliycez bence. Kendinizi alistirin benden demesi. Mitso ve akman belki açıklanır. Ama 10 no Emre akbaba yazın şimdiden. Ligin ilk maçlarında. 6 numarada bence mitso ilk 11 e alındı. İnanmak istememiştim ama sanırım böyle olcak. Şansımız varsa bir 10 no yedek forvet ve kanat alırlar. Yoksa hersey bir sakatlığa bakar. Şapa otururuz Ben ümidimi kesmeye başladım bu yönetimden.

Yapma neye dayanarak soyluyorsun bilmiyorum ama baya skills videosu izledim ve sol ayagini oyle kullanabilen o kadar teknik oyle duran top uzmani bir adam bizim ligin altini ustune getirir. Talisca etkisi yapar

Skills videosu her zaman kandırır. Birkaç maç için o maçtaki istisnasız tüm olumlu/olumsuz tüm aksiyonlarını izleyeceksin. Hantal, top ezen, eli belinde bir oyuncu. Son dönemde düşüşe geçmiş diyorlar bir de. Üstelik adaptasyon sorunu falan da olur, uzak olsun. Zaten iyi olsa bile aldığının üstüne satman aşırı zor 2 sene sonra. Paralar çöpe gider.

Yangın tayfa iş başına. Ciddi ciddi diyorum yangın tayfa iş başına yoksa iyi şeyler olmayacak. Bu yönetim ölücü herkesi kaçırdılar ellerinden çok küçük hesaplar yüzünden. Yangın tayfa iş başına gelmezse bunlar yine ada mada ne yaptıklarının farkına varamayacaklar. Lig başlıyor ulan nerde orta saha. Nerdee 10 no. 6 no mitso mu İkinci forvetin Gomis mi. Yunus kereme Allah korusun bişey olsa yedek kim kanatta. Sağ bek alternatifin nerde ???
Bak bunlar hemen çözülmezse ciddi büyük sorun yasiycaz

Son düzenleme:
Skills videosu her zaman kandırır. Birkaç maç için o maçtaki istisnasız tüm olumlu/olumsuz tüm aksiyonlarını izleyeceksin. Hantal, top ezen, eli belinde bir oyuncu. Son dönemde düşüşe geçmiş diyorlar bir de. Üstelik adaptasyon sorunu falan da olur, uzak olsun. Zaten iyi olsa bile aldığının üstüne satman aşırı zor 2 sene sonra. Paralar çöpe gider.
Top kullanan oyuncu cok top ezer yapacak bir sey yok. Takim oyununa zarari olabilecegi maclar olacaktir ama Talisca da boyleydi. Satmak icin almayiz alirsak 5-6 sene faydalanmak icin aliriz

250014318.webp

İş işten geçti, yangın tayfanın bundan sonra yaptırabileceğ bir Etebo, bir Assuncao, bir Pulgar aldırmak olabilir anca. GS'de yangın tayfa bir işe yarayacaksa transfer sezonunun açıldığı dakika (bak saat bile değil) başlaması lazım. 2 hafta içinde en kritik 3 mevkiye doğru adamlar alınmazsa daha Haziran ortasında falan yönetim istifa demesi lazım.

Top kullanan oyuncu cok top ezer yapacak bir sey yok. Takim oyununa zarari olabilecegi maclar olacaktir ama Talisca da boyleydi. Satmak icin almayiz alirsak 5-6 sene faydalanmak icin aliriz
Veiga çok yetenekli herif yav, takıma böyle bi tane problem çözücü adam lazım. Sadece Duran toplarla bile 5-10 gol arası katkı verdirir. Saha görüşü de üst düzey, takımda bi tane böyle inceci adam yok

gündem değiştirmek için

FREDRİK MİDTSJÖ manageriyle görüşme ayarlar yarın yalı cocugu​

Faydalanamazsın da pek. Talisca'ya da çok sıcak bakmıyorum ben ayrıca. O da BJK'deyken takım oyununda kısmen sıkıntılıydı ama aynı zamanda hayli gençti, nispeten çabuktu, fuleliydi, ceza sahasına etkili topsuz koşu falan atıyordu, kafa topuna sağlam çıkıyordu, güçsüz de değildi. Kariyerinin başıydı sonuçta, arzuluydu. O yüzden de faydalıydı. Şimdi yıllarca Çin'de Arabistan'da falan düzgün antreman yapmamıştır, fiziği düşmüştür, olumlu alşıkanlıklarını kaybetmiştir, hepten durarak oynamaya alışmıştır muhtemelen. Tahmin tabi bunlar. Ama Veiga'yı gördüm Brezilya'da bile her yakın çekimde, öyle depar mepar atmadığı pozisyondan sonra bile dili dışarıda nefes nefese. Hiç gerek yok.

Fener'le Napoli arasindaki karanlik bagda MSC adli freightforwarding sirketinin onemli bir rolu var. Delikanli bir arastirmaci gazeteciyi bu isi takip etmeye davet ediyorum. T24'te bir babayigit vardi gercek ve ornek bir Cim Bomlu o arkadas bu isi becerebilir. Follow the money

Coulibaly doğru dedi vaktiyle.

Veiga'dır, Evander'dir bilumum top cambazı, istikrarsız ve muhtemel uyum sorunu olan kim varsa nefeslerini tutarak bekliyorlar, Midstjö gibi belirli standartı olan ve nispeten maliyetsiz, direkt katkı yapabilecek oyunculara burun kıvırıyorlar. Okan hoca, Taylan maçta iyi oynadı diyerek hakkını teslim etti diye ayrı bir yangın yapıyorlar. Gerçeklerden bu kadar kopmamızdaki sebep geçen sezon skandalı mıdır? Bu zihniyete göre Taylan ve Berkan idam edilmeli; Kılınç, Akbaba ekürisi kovulmalı, Ömer ve Aytaç'ın sülalesi toplumdan izole edilmelidir.

Yabancı sınırı var, yerli arzı yetersiz. Euro 20 tl, milyonlar harcamak artık imkansız. Gelirler de aynı oranda düşük. Harcamalar sürdürülebilir değil, karşılıkları yok. Her yıl faiz ödemelerine 20 milyon € ödeniyor, sebep ise bu durumun sürekli göz ardı edilip, göz boyamak. Gündelik başarı hedefleri... Bunda bile başarısız olmak.

Hocanın kafasındaki sistem nedir, ne oynatmak istiyor ve senin kafandaki profil ve oyuncu bu sisteme uygun mu? Düşünmüyor... Adam yiyen orta saha lazımmış... Gueye iyi olurmuş... Harit çalım atar, taraftarı heyecanlandırırmış... Evander çok potansiyelliymiş... Sen al kardeş, al FM'de oynat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt