Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Ben oyunculara su kadar verildi bu kadar verildi vs. diye dusunmuyorum bu benim isim degil. Gelen oyuncu iyi performans göstersin yeterli. Baslarim hesabina kitabina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele'dir kesinWonderkid 8 numara ile görüşüyormuş Cenk Ergün.. (samiyenhaber)
abarttın , gaviyi kiraliga çıkarsınlar 100 kulüp kapıda yatar

Kontrat son senesi bir ara Liverpool yolcusu deniyodu. Araujo ikna edildi bu hala edilmedi diye biliyorumabarttın , gaviyi kiraliga çıkarsınlar 100 kulüp kapıda yatar
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence gayet ciddiydiabarttın , gaviyi kiraliga çıkarsınlar 100 kulüp kapıda yatar
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düzeltme için teşekkür ederim doğru diyosun.Kisisel algiladim gece gece kb. Ters yazmissin ama Fluminense elitin takimidir Flamengo halkin takimidir. Bence Brezilya'nin en buyuk derbisi Palmeiras - Corinthians derbisidir ama evet Fla Flu ve Gre Nal severiz yani
Garibandan kasit zirveye oynamaktaki garibanlikti. Yoksa mesela buyuklerin en garibanlarindan Cruzeiro ulke tarihinin en iyi sezonunu geciren takimdir
Yonetimin anlık hicbir girisimi bulunmuyormusBozok işi nooldu yahu? Arada kaynadı mı?
Az öncede dedim Brezilyalı oyuncular para diye deliriyor Matheus Pereira Premier lig de bir sürü takım bulurdu parayı gördü gitti Talisca ve Oscar zaten alenen ornekleriNiye satma odakli dusunuyoruz ki 10m versek etinden sutunden yararlansak sonucta yasliliginda bile fark yaratacak teknik kapasiteye sahip
Porto'ya, Fiorentina'ya falan yaziliyodu en sonPuig'dir gerçi wonderkidlik hali kalmadı ama.
köpek cinsi degil mi oPuig'dir gerçi wonderkidlik hali kalmadı ama.
O herife wonderkid diyorsa engeli basarım samiyenhabere.Ndombele'dir kesin
Gavi L'polla imza attiginda Ocak ayinda xavinin basin toplantisiKontrat son senesi bir ara Liverpool yolcusu deniyodu. Araujo ikna edildi bu hala edilmedi diye biliyorum
sakat değilse faydalı olur , taraftar adam ederDüşük konçlu bir Ross Barkley'e kim hayır der