- 22 Ağustos 2010
- 32.929
- 37.754
- 3.033
Göbeklitepe'de yapılan kazılarda, M.Ö. 12000 yılında febeme ait şampiyonluklar bulunmuş, moç bunları da saydiracakmis zuhahhaa :dddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an için bir başkanın daha "bir şekilde" istifa etmesi/ettirilmesi doğru değil. Yerine gelecek kişi ya olmayacak ya da Dursun'un işaret ettiği isimlerden biri olur bişey farketmez.""Rennes, Nelson İçin Galatasaray'a 8 milyon euroluk teklif yaptı. ( A Spor)""
Böyle bir haber gördüm.
Çok ciddi soruyorum;
Aranızdan Dursun bu teklifi kabul etmez diyen var mı?
Oradan gelen 8 m€ ile de 30 yaşında 2.5 m€ maaşlı bir oyuncu almaz diyen var mı?
Bu sorulara cevabınız "kabul etmez ve almaz" ise eğer tebrik ederim en hafif tabiriyle çok büyük NAİF bir insansınız
Bu sorulara cevabınız "kabul eder ve alır" ise işte o zaman neden hala en yüksek sesle Dursun İstifa demek yerine transfer konuşuyorsunuz!?
Eğer şampiyonluk tek hedefse söylediklerine katılıyorum. İhtimali arttırmak için, alınan diğer oyuncuların tarzını göze aldığımızda, golcü, adam geçen, pozisyon yaratan hem 10 numara hem de bir kanat bence şart.Emreakbaba varken 10 numaraya gerek yok,Mihçö 6 da oynar , Taylanda iyi 6ya gerek yok...
Eğer okan hoca vs bunları düşünüyorsa geçmiş olsun ama 10 numara transferinden vaxgeçildi gibi bir hava var, akıllatını başlarına alsınlar şu kadro ligde ilk 5e giremez.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tony Kros?Wonderkid 8 numara ile görüşüyormuş Cenk Ergün.. (samiyenhaber)
Bu ne altay:dd
Bı simülasyondayiz Emrahcim. Bazen ram yetmiyor. Yeni karakterde actiramiyoruz hep dursun hep aynı oyuncular. FMde düşük ramli pcde tek lig acmisiz gibi bir hayat sürüyoruz. 20 senedir aynı hükümet, aynı TD, aynı hayat. Bazen bot olarak nebati gibi kişiler çıkıyor hayatta. Yine gece uyumadım, kafam bı dünyabuga girmiş gibi
bütün RAM enflasyona gidiyor o zamanBı simülasyondayiz Emrahcim. Bazen ram yetmiyor. Yeni karakterde actiramiyoruz hep dursun hep aynı oyuncular. FMde düşük ramli pcde tek lig acmisiz gibi bir hayat sürüyoruz. 20 senedir aynı hükümet, aynı TD, aynı hayat. Bazen bot olarak nebati gibi kişiler çıkıyor hayatta. Yine gece uyumadım, kafam bı dünya

Fernando sözde bekliyordu söz alınmıştı daha iyisine bakıyorduk.Adamlar 1 aydır oyala oyala midtso mu malo mu ne getiriyor ulan git hadjiahmeti al konyadan en azından adam ligi tanıyor
Antalyalı fernando bu malo dan kötü mü şimdi hadi çıksın konuşsun biri 1 milyona serbest kalma durumu var biz maloya 3,5 vereceğiz hemi
Bunun adı soygun vurgun kapkaç dolandırılma hortumlama kundaklama haneye tecavüz ne ararsan var
Okan buruk ta şaibeli topa girdi eğer yarın bir gün bir menejerlik şirketiyle bağlantısı varsa orata bişey çıkarsa yedi ceddini laciverte boyarlar
Torrente transferden komisyon vermişler de reddetmiş ya sözde allahın köylüsü
İnşallah herkes şerefli olup reddediyordur
Dursun İstifa""Rennes, Nelson İçin Galatasaray'a 8 milyon euroluk teklif yaptı. ( A Spor)""
Böyle bir haber gördüm.
Çok ciddi soruyorum;
Aranızdan Dursun bu teklifi kabul etmez diyen var mı?
Oradan gelen 8 m€ ile de 30 yaşında 2.5 m€ maaşlı bir oyuncu almaz diyen var mı?
Bu sorulara cevabınız "kabul etmez ve almaz" ise eğer tebrik ederim en hafif tabiriyle çok NAİF bir insansınız
Bu sorulara cevabınız "kabul eder ve alır" ise işte o zaman neden hala en yüksek sesle Dursun İstifa demek yerine transfer konuşuyorsunuz!?
Senin ben edeceğin kelamın. Orta sahaya 1 transfer daha ne 10 mu 6 mıAli Naci Küçük: "Galatasaray'ın Midtsjo transferinde Okan Buruk çok önemli rol oynadı."
Ali Naci Küçük: "Galatasaray orta sahaya bir transfer daha yapacak."
Ya 10 dan ya 6 dan vazgeçtiler. Her iki türlüde büyük bir hata yapıyoruz. Taylana, Emreakbabaya güvenip yola çıkılmamslıydı.Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın Midtsjo transferinde Okan Buruk çok önemli rol oynadı."
Ali Naci Küçük: "Galatasaray orta sahaya bir transfer daha yapacak."
Emre ve Hamza ya güveniyor gibi hoca. Taylan'a kalkıp bundan bi cacık olmaz diye yorum yapmaz. He dediğinde haklısın eğer miço geldiyse en az 2 transfer daha lazım ortasahaya. Birisi hücumca yönelik diğeri b2b gibi olsa da olur.Ya 10 dan ya 6 dan vazgeçtiler. Her iki türlüde büyük bir hata yapıyoruz. Taylana, Emreakbabaya güvenip yola çıkılmamslıydı.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi