Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mitdsjo frankie de jong gibi adammış twitter da bir kaç delikanlı yorumlamışta okan hoca tam isabet ettirmiş diyorlar şöyle görev adamı böyle kesici yok muhteşem iki yönlüymüş ohoooo

Az evvel ümit aktanı dinledim ki kendisini çok severim o bile dediki ben oyuncuyu izlemedim ama tam bir görev adamı :))

Akıl tutulması var herhalde yılın bu günlerin de ya da sorun galatasaray taraftarın da

Ulan bu kadar iyiyse neden alkmaar da çürüyüp gidiyordu bu
Adamın son senesinde bile takımı bırakmak istemiyor bence bu bile az çok oyuncu hakkında bilgi verir. Ayrıca bizim taraftar çöp muamelesi gösteriyorsa demekki iş yapacak oyuncudur zannımca.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

midtzçö'ye ne dion?
izlenimlerim olumlu. vasatı bile orta sahay seviye atlatıcak gibi geliyor. dikinine pas, dripling, tempo e dönüşleri katkı saglar gibi. okan hoca 442 de çift 8 inde 4231 in sag defans önü için uyan bir adam. konuşulan fiyatlar biraz insanı gerdi tabii. kesinleşsin daha net izlicem bakalım

6 için fırsat kollayacaklar orası kesin ama ben isimli topçu yerine normann ya da o ayarda alınması cok zor olmayan topculara gidilse daha iyi olur dusunuyorum. son dakikaya kadar bakayako gueye falan kovalayıp alabileceğin diğer topçulardan olmak da var. fiyat düşsün diye beklerken bahsettiğim diğer topçuları takımları salmayabilir transfer sezonu bitmeye yakınken
geyede bi halt çıkmıcak ben de norman falan isterim ama devamlılık ve sakatlık sıkıntısı olmayan adam lazım ona göre bakarlar inş. eldorr için bekleyebilirim bir de kleyvırt için :(

Başkan bugün de konuşacak bir orta saha açıkla artık başkan

Kulübümüz ile Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği arasında 2020 yılında imzalanan iş birliği yenileniyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Kuzey Tribünü VIP bölümündeki ofis ve lounge alanı GSYİAD tarafından kullanılmaya devam edecek.

Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki Basın Toplantı Odası'nda yapılacak.

Başkanımız Dursun Özbek ve GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek basın toplantısı saat 13.00’te başlayacak.

Tarih: 28 Temmuz 2022, Perşembe

Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu

Program:

12.00 Kayıt, karşılama, ikram

13.00 Başlangıç

13.15 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in konuşması

13.30 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu’nun konuşması

13.45 Soru-Cevap

14.00 Bitiş

Gueye ve ndombele transfer yaparlarda bu grilish nereye gidecek çok merak ediyorum babası nasıl bir teklife ok diyecek

geyede bi halt çıkmıcak ben de norman falan isterim ama devamlılık ve sakatlık sıkıntısı olmayan adam lazım ona göre bakarlar inş. eldorr için bekleyebilirim bir de kleyvırt için :(
hayati mevkiler değil dediğin gibi bunlar için beklenilebilir ama 6 ve oos için zar atmak riskli.

Son düzenleme:
Mithat'ı alsınlar, Cerrahpaşalı Halit'i alsınlar, ismi Evanjelikler Derneği gibi olan Evander'i alsınlar ama Allah rızası için şu takıma düzgün bir 6 numara almadan transferi kapatmasınlar. 3 yıldır yalvarıyorum resmen :cofused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt