Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIFA'ya milli takım tercihini bildirdiği zaman göz önüne alınır diye düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Net bir şey bulamadım zaten Emre Can ile ilgili ama o dönem çıkan haberlere göre son ana kadar istemişiz ve Ağustos 2015'de gelen davetle birlikte Emre Can, Almanya'yı seçmiş kesin olarak. Zaten ilk maçına da 21 yaşında, 4 Eylül 2015 tarihinde çıkmış, 90 dakika oynamış.

Hatta o dönemlerde de sözlükte şöyle bir entry girilmiş;

1659013318115.webp

Anladığım kadarıyla tercihini bu talimattan sonra yapmış. Öncesinde yaptıysa ve dediğiniz gibiyse yerli statüsünde oynamalı zaten. Gerçi dediğim gibi maaş beklentisini karşılayabileceğimizi sanmıyorum. Çok yüksek bir maaşı var orada. Dortmund hiç istemiyor, Emre'nin de başka alıcısı olmaz ve maaşının büyük bir bölümünü karşılamayı kabul ederlerse çok güzel olur :rolleyes:

Valla evander gelmişse ben okeyim. Umrumda değil artık daha iyisi sezon başlayacak artık alıp yolumuza bakalim. Çok geç kaldık

Bro aslında çok güzel ve doğru şeyler yazmissin muhalefet olamam gerçekten. Biraz ekleme yapmak isterim. Galatasaray isminin alıcıları yurt dışında var cidden. Biraz farklı görülüyoruz yurt dışında. Asla bir fener ve bjk gibi bahsetmez insanlar Galatasaray dan. Çünkü insanlar Real den kupa alan. 3 atıp az daha imkansız bir şampiyonlar ligi turu atlayacak, Juventus u şampiyonlar ligi dışında birakmis ve bir sürü başarı işte yazsam mesaja sığmaz ki çoğu imkansızlıklar arasında. Bu seviyede görüyor yabancılar bizi. Yani fb bjk ile aynı değiliz ama günün sonunda evet gayet haklısın bunu artık üst seviyeye taşımak lazım.
Aslında eklemek istediğim sadece şuydu. Bazı oyuncular Türkiye'ye genel anlamda gelmek istemez ama para verirsen abartısız söylüyorum gelmeyecek oyuncu çok çok azdir. Bunu bizden bağımsız her takım için söylüyorum. Para için Arap yarımadasını secen bir sürü genc oyuncu var.

Bahsettiğim konu sıradan futbol seyircisinin ismimizi tanıyıp saygı ve sempati duyması veya bunların sağı solu belli olmaz diye düşünmesi değil. Bu elbette doğru ama bunların menajerler ve hele hele artık piyasadaki altın çağımızı bizzat yaşamamış, muhtemelen hatırlamayan oyuncular üzerinde hiç etkisi yok. Kariyer planı yapan oyuncu bunları dikkate almaz kısacası. Onların planlamasında sen nasıl yönetilmişsin, kulübünde nasıl bir tertip düzen var, son yıllarda nasıl kadro kuruyorsun, futbol aklın kim, istikrarın var mı, her sene sil baştan mı yapıyorsun, oyuncularına nasıl davranıyorsun, sana gelen oyuncuların kariyerleri ne olmuş, son yıllarda üst düzey yarışmacı olabilmiş misin vs bunlara bakarlar. Bunlarda da şu an zayıfız çünkü daha geçen yıl Torrent'in dediklerini hatırla. Kulüpte kimse yoktu, dosyalar yerlerdeydi falan. Onlara bakarlar...

Dediğin gibi işte para için gelecek olan sana da gelir, FB'ye de gelir, Arabistan'a da gider, Çin'e de gider. Kariyerini düşünen oyuncu ise sana da kolay kolay gelmez, FB'ye de gelmez, aramızda bu açılardan şu an için fark yok, maalesef. Bak eğer doğruysa Botheim küme düşmekten son anda mucize eseri kurtulan Salernitana'yı bize tercih etmiş. Salernitana bile ya... O yüzden malesef şu an sadece adımız var, çekiciliğimiz yok. Ancak FB'ye göre avantajımız doğru işler yapmaya başlarsak o çekiciliği FB'ye oranla daha kısa zamanda sağlamaya başlarız. Tarihimizde bunu ispatladığımız dönemler var çünkü. Yine öyle 1-2 sene değil ama 3-5 senede "bunlar yine kafayı uzattılar ha" dedirtebiliriz. Rakiplerimizin futbol camiasını ikna etmesi ise daha uzun vakit alır. Bu avantajı kullanmalıyız.

Evander 8.5 filan deniyor filan tamam ama adam geçen sene 17 gol 11 asistle oynamış. Demek ki hücumcu ve skorer yönü alâ bir arkadaş.

Gelsin #10 u sırtına geçirsin başlasın

Bu kanseroglu kanser mytdliant denen igrenc futbol oynayan takimdan kim gelirse gelsin icime sinmez ben hayatim da o takim kadar berbat futbol oynayip ust siralara oynayan baska bir takim daha hatirliyorum o da bizim ligde ki fb rezili

Bu kanseroglu kanser mytdliant denen igrenc futbol oynayan takimdan kim gelirse gelsin icime sinmez ben hayatim da o takim kadar berbat futbol oynayip ust siralara oynayan baska bir takim daha hatirliyorum o da bizim ligde ki fb rezili
İlk AEK maçında ben çok beğenmiştim. Özellikle Dreyer'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt