Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst düzey bir 6 numara gelmezse bu transferlerin faydalı olacağını düşünmüyorum. Bu takıma atak başlatacak sırtı dönük top alabilecek ve oyuna akıl katacak bir 6 numara şart ve ne yazık 2 senedir kimse bu transferi yapmıyor. Şampiyon olduğumuz seneler bakınca Felipe Melo, Fernando gibi klas adamların olduğunu görüyoruz. Bize böyle bir transfer şart. Bu yapılan ve adı geçen transferleri bence Burak Elmas'ta yapardı. Üst düzey isimler değil. Verilen sözlerde çok üst duzey isimler alınacağı söylendi ancak olmadı. Üst düzey bir 6 numara ancak bu transferleri anlamlandırır.

Gueye, Torreira, Carvalho, Grillitsch ciddi dedikodulari cikip ilk cirpida aklima gelenler. Sami'nin listesine bakmak lazim ama ismi cikan 6 oynayabilen oyuncular icinde en istemedigim herif Midtsjø sahsen. Ise yarayacagini falan sanmiyorum bir cop daha ekliyoruz kadroya, ucuz falan da degil baya israf hatta

6
grillitsch
normann
onana
mendy
bazoer
arambarri
raskin
torreira
bakayoko

6/8
pijanic
carvalho
hadziahmetovic
diawara
xeka
gueye
midtsjø
gagliardini
fernando

8
sanson
sergio
moutinho

8.5
ndombele
evander
joao mario
amiri

9.5/10
pedro
livaja

10
harit
szymanski
denis suarez

mevkii olarak yanlışlıklar olabilir cok dikkat etmedim. bazı isimler ciddi yazıldı bazıları sadece 1 2 kaynaktan yazıldı.genel olarak bu topçuların etrafında haberler çıktı.

Evander’de bir döneme damga vurmuş Riquelma havası seziyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mevkii olarak yanlışlıklar olabilir cok dikkat etmedim

6
grillitsch
normann
onana
mendy
bazoer
arambarri
raskin
torreira

6/8
pijanic
carvalho
hadziahmetovic
diawara
xeka
gueye
midtsjø
gagliardini
fernando
Bunlar icinde Midtsjø yalnizca Mendy, Bazoer, Raskin, Pjanic ve Diawara'nin onunde benim icin. Hatta Diawara, Bazoer ve Mendy ile denk diyebilirim. Raskin'i de bilmiyorum belki izlesem begenirdim

Hayal kirikligi net sekilde. Ozellikle Grillitsch'e cok inanmistim hic izlememistim ama haril haril izleyip cok begenmistim

6
grillitsch
normann
onana
mendy
bazoer
arambarri
raskin
torreira

6/8
pijanic
carvalho
hadziahmetovic
diawara
xeka
gueye
midtsjø
gagliardini
fernando

8
sanson
sergio
moutinho

8.5
ndombele
evander
joao mario
amiri

9.5/10
pedro
livaja

10
harit
szymanski
denis suarez

mevkii olarak yanlışlıklar olabilir cok dikkat etmedim. bazı isimler ciddi yazıldı bazıları sadece 1 2 kaynaktan yazıldı.genel olarak bu topçuların etrafında haberler çıktı.
Oliviera yerine Sanson olsaydı çok daha fazla sevinirdim sanırım.

Gonul rahatligiyla Evander yeni Morutan veya Cicaldau olmaz diyebilen var mi?

Bu adamlar da Romanya ligini kasip kavurmuslardi.

Insallah bu sefer dogru atis yapiyoruzdur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lig çok farklı yav. Ayrıca cicaldau ve morutan 6 ayda vazgeçilecek adamlar değil. Yaşları genç ve yetenekli oyuncular, bizde olur olmaz o konu tartışılır ama gelişmemeleri için neden yok. Daha 2 sene önce yunusun durumu ortada. Geçen sene yazın sahada yürüyordu kaliteli 3 oyuncuyla oynamak 2 seviye yukarı taşıdı kendisini.
Israr edip doğru yerlere kiralarsak bu oyuncuları gelecekte kullanacağımızı ve vazgeçilmez olacaklarını düşünüyorum.

fe.webp

Lig çok farklı yav. Ayrıca cicaldau ve morutan 6 ayda vazgeçilecek adamlar değil. Yaşları genç ve yetenekli oyuncular, bizde olur olmaz o konu tartışılır ama gelişmemeleri için neden yok. Daha 2 sene önce yunusun durumu ortada. Geçen sene yazın sahada yürüyordu kaliteli 3 oyuncuyla oynamak 2 seviye yukarı taşıdı kendisini.
Israr edip doğru yerlere kiralarsak bu oyuncuları gelecekte kullanacağımızı ve vazgeçilmez olacaklarını düşünüyorum.
Cicu'ya ne oldu anlamıyorum. Sene başında gayet iyi oynuyordu bu çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt