Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Keşke Normann gelse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu midjlantin son iki sezonda ortalama 8-9 macini oturdum izledim evandere bisey demiyorum fena adam degil belki bizde is yapabilir ama takima uyuzum ağır hantal sıkıcı futbol oynuyorlar o dreyer bir ara baya parlamisti ama gecen larnaca macina bende baktim evlerin de oynanan ama senin aksine pek begenmedim eskisi gibi degil captan dusmus o da.bence problem hocalarin da o uzun sacli dumbelegi gondermezlerse iyice danimarka orta sira takimi olma yolundalarİlk AEK maçında ben çok beğenmiştim. Özellikle Dreyer'i
Olabilir. Bence de Midtsjø gibi uyduruk bi herif icin acele etmeye gerek yok. Son gunleri bekleyelim Italya olmazsa bize dusurmeye ikna ederiz belki. Grillitsch de sonlara yakin ikna edilebilir. Cok yanlis yapiyorlar Midtsjø ve Evander icin acele ederek. Hem butceyi yakiyorlar firsat transferi yapma sansimizi elimizden aliyorlar hem de bu oyunculari son gun de aliriz beklesek bu paralaraŞans yüzümüze gülerde bize kalır belki kimse almaz ise o kadar şanssızlığın üstüne bu şansı hak ettik bence.
Terim effect. Hocamı çok severim ama maalesef...Cicu'ya ne oldu anlamıyorum. Sene başında gayet iyi oynuyordu bu çocuk.
Depay’ı bir şekilde kiralasak muazzam olur ama gelmek istemez buralara
monza 6ya adam almadıysa çökebilir ama 3m net maası var o zorlar birazArsenal Torreira icin 8m'ye kadar inmis ama bence o kesin Italya yolcusu oradan birileri artik o paralari verir.
Monza'da para var ama Fiorentina alacak bence sadece oluculuk yapiyorlar. Barak Monza'ya mi gitti kaca gitti acaba bizde baya is yapardi yamonza 6ya adam almadıysa çökebilir ama 3m net maası var o zorlar biraz
torreira sensi
barak
iyi bir osları olur ama boy ortalaması 1.65 falan .d
İyi güzel de sezon başında Terim varken iyi oynuyordu. Terim'den sonrası esas felaket oldu.Terim effect. Hocamı çok severim ama maalesef...
Boyu değil işlevi önemli reis .dmonza 6ya adam almadıysa çökebilir ama 3m net maası var o zorlar biraz
torreira sensi
barak
iyi bir osları olur ama boy ortalaması 1.65 falan .d