Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk AEK maçında ben çok beğenmiştim. Özellikle Dreyer'i
Ben bu midjlantin son iki sezonda ortalama 8-9 macini oturdum izledim evandere bisey demiyorum fena adam degil belki bizde is yapabilir ama takima uyuzum ağır hantal sıkıcı futbol oynuyorlar o dreyer bir ara baya parlamisti ama gecen larnaca macina bende baktim evlerin de oynanan ama senin aksine pek begenmedim eskisi gibi degil captan dusmus o da.bence problem hocalarin da o uzun sacli dumbelegi gondermezlerse iyice danimarka orta sira takimi olma yolundalar

Şans yüzümüze gülerde bize kalır belki kimse almaz ise o kadar şanssızlığın üstüne bu şansı hak ettik bence.
Olabilir. Bence de Midtsjø gibi uyduruk bi herif icin acele etmeye gerek yok. Son gunleri bekleyelim Italya olmazsa bize dusurmeye ikna ederiz belki. Grillitsch de sonlara yakin ikna edilebilir. Cok yanlis yapiyorlar Midtsjø ve Evander icin acele ederek. Hem butceyi yakiyorlar firsat transferi yapma sansimizi elimizden aliyorlar hem de bu oyunculari son gun de aliriz beklesek bu paralara

4:32 Celtic maçından bir an. Aynı maçta da sol taraftan harika bir free kick golü atıp turu ikinci maça taşıyor.

1659015747961.png
1659015755254.png
1659015773466.png

Dediğim gibi tutar tutmaz, kafasını burada futbol dışında şeylere verir bilmiyorum ama çok kaliteli bir isim aldık haberler doğruysa, üstelik bahsedilen 5m€ haberleri doğruysa çok iyi iş.

Arsenal Torreira icin 8m'ye kadar inmis ama bence o kesin Italya yolcusu oradan birileri artik o paralari verir.
monza 6ya adam almadıysa çökebilir ama 3m net maası var o zorlar biraz

torreira sensi
barak

iyi bir osları olur ama boy ortalaması 1.65 falan .d

Miçsdsvx - Sergio
Yunus - Evander - Kerem
Seferovic​

monza 6ya adam almadıysa çökebilir ama 3m net maası var o zorlar biraz

torreira sensi
barak

iyi bir osları olur ama boy ortalaması 1.65 falan .d
Monza'da para var ama Fiorentina alacak bence sadece oluculuk yapiyorlar. Barak Monza'ya mi gitti kaca gitti acaba bizde baya is yapardi ya

Evander'in benim açımdan en olumsuz ve olumlu özelliği;

Olumsuz
Evander'in topla ilişkisi falan filan eyvallah ama son sezondan 2 tane full maçını izledim. Biraz Belhanda gibi 5 driplingden 2-3 başarılı oluyor. Risk alan ve dikine oynayan bir oyuncu olduğu için tehlikeli yerlerde top kaptırabiliyor.

Olumlu
Bayıldığım özelliği ise biraz tahmin edilemez bir oyuncu ve özellikle savunmayı eksik yakaladığında ters taraflara hiç gerilmeden çok hızlı karar verip orta sayılacak yükseklikten direkt asistlik paslar atıyor. Ön taraftaki Sefer ve Kerem ile uyum sağlarsa acayip can yakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt