Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize düşük maliyetle gelenler daha cok iş yapıyor gibi mitsöden ümitliyim yatacak bi tipi yok

İyi güzel de sezon başında Terim varken iyi oynuyordu. Terim'den sonrası esas felaket oldu.
Takıma yeni gelmişti. Bizde yaptığı antrenmanlarla sürekli geriye gitti. Bilmiyorum niye ama bizdeki oyuncular başka seviyeye çıkıyodu direk. Sebebi acaba kötü çalıştırılma diyebilirmiyiz bilmiyorum.

Gerçekten de en önemli özelliği bu. Çalım atacaksa bile bunu pas açısını ayarlamak için yapıyor genelde. Top ayağına gelmeden çok öncesinde karar veriyor, bu sayede de boş alana hareketlenip top isteyip pasını hızlı bir şekilde atıyor.

Aslında olumsuz diye bahsettiğiniz bölüme de katılıyorum ama tam olarak olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Top ayağına geldiğinde tek düşüncesi hücum. Dikine oynamak için o an gereken dribbling ile adam eksiltmekse onu yapıyor, delici bir pas ise onu da yapıyor. Ama topu tutayım, çevremde 3 tur dönüp geriye döneyim diye bir düşüncesi yok. Olumsuzluk kısmı da burası olabilir, bazen oyunu yavaşlatmamız gerekirse bu çocuk bunu çok yapmak isteyecek ya da yapacakmış gibi durmuyor. Maçlarında da pek böyle bir rolde görmedim. Defanstan oyun kurdurulduğu da oluyordu ama o zaman bile ciddi anlamda ileriyi düşünüyordu. Ayağında da uzun süre top tutmayı sevmiyor zaten. Bu kadar dikine oyun düşünen birisi de doğal olarak dediğiniz gibi top kayıplarında istatistiklerde üst sırada oluyor. Kendi konusunda da yazmıştım, önemli olan etrafında kimlerin olacağı. Orta sahamızın arka ikilisi ya da süpürücü 6 numarası kim olacak o çok önemli ki ben hala 1 adet kanat oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Profil olarak ya orta saha özellikli birisi ya da delici bir kanat forvet. Rotasyonda net bir isim olmalı o bölge için de.
Dikine oyun oynayan adam top kaptırır benim açımdan da sorun değil ama işte bizim buralarda oyun değerlendirmesi bunun üzerinden yapılıyor. Karar alması 20 üzerinden 15 falan gayet temiz tercihler yapıyor. Kerem ve Sefer ile çok daha iyi istatistiklere ulaşır diye düşünüyorum. Sakatlık kaza bela olmazsa bence iyi bir oyuncu tercih ettik.

Dikine oyun oynayan adam top kaptırır benim açımdan da sorun değil ama işte bizim buralarda oyun değerlendirmesi bunun üzerinden yapılıyor. Karar alması 20 üzerinden 15 falan gayet temiz tercihler yapıyor. Kerem ve Sefer ile çok daha iyi istatistiklere ulaşır diye düşünüyorum. Sakatlık kaza bela olmazsa bence iyi bir oyuncu tercih ettik.
Aynen öyle, takımımıza hayırlı olsun. Şampiyonluk getirecek gollere katkısı olsun. Böyle konuşuyoruz da bitti mi bitmedi mi onu da bilmiyorum 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt