- 13 Ekim 2014
- 108.819
- 58.478
- 4.588
Daha da dibe batiyor sikeci irkci kulüp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt zorCok mu zor abi bas parayi al Gueye Grillitsch Talisca Kluivert Dolberg A.Akman onumuze bakalim. En fazla 40m bonservis 16m yillik maas bandina biter bu transferler
Belki 6 önunde iki 8le oynamayi dusunuyor hocaBence de. Ama 6 olarak aldilar gibi gorunmekte. Sergio'yu kesme ihtimali gormuyorum.
İnşallah, inşallah@Enes Dalmış gözün aydın reis evander diye diye getirdin simitçi bıyık reisi
Şaka yaptığını varsayıyorum.Cok mu zor abi bas parayi al Gueye Grillitsch Talisca Kluivert Embalo Dolberg A.Akman onumuze bakalim. En fazla 40m bonservis 16m yillik maas bandina biter bu transferler
@Naci Liboş sana diyor fake herifLiyakat sahibi olmayanlar görev başında !!!..
Her yerde..
Ama her yerde
4-1-4-1 kabizligina donmek istemiyorum. 10 numara istiyorum. Olmuyorsa 4-4-2 ya da ona yakin bir 4-4-1-1/4-2-3-1 istiyorum.Belki 6 önunde iki 8le oynamayi dusunuyor hoca
evt zor
Sakaydi tabii 40m bonservis 16m maas kismi o belli olsun diyeŞaka yaptığını varsayıyorum.![]()
İnşallah, inşallah![]()
16 milyon maaşa bu adamları ikna et söz ben gidip bunlara sponsor bulacağım.Cok mu zor abi bas parayi al Gueye Grillitsch Talisca Kluivert Embalo Dolberg A.Akman onumuze bakalim. En fazla 40m bonservis 16m yillik maas bandina biter bu transferler