Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Ha bir sebebi olmuyor ki iste her zaman. Terapistiyle kendisi arasinda. Ya da ben bilmiyorum sebebi belliyse deYok yani sevgilisinden mi ayrıldı diye seyettiydim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha bir sebebi olmuyor ki iste her zaman. Terapistiyle kendisi arasinda. Ya da ben bilmiyorum sebebi belliyse deYok yani sevgilisinden mi ayrıldı diye seyettiydim
Bir insan neden Evander'in sahte hesabını açar ki bu nasıl bir hayatsızlıktır
reis üstüne alınma ama ne zaman birisi böyle bir çıkış yapsa aksini iddia ettiği şey tak diye gerçekleşiyor.
gedson-bjk , pedronun fb haberlerinde aynısı oldu![]()
Yalnız harbi güzel bir ekip olur he. Şudurmodov bu ligin efsanesi olurShomurodovvvvv
Veigaaaaaa
Torreiraaaaaaa
Cim Bom sampiyonnnn
iki kutu prozacla kendine gelir gibi diyecem de bu tur seylere mizah bile yakısmıyor. üzücü ciddenDepresyonDepresyonu var iste. Burnout yasiyor. Bu sezon ilk devre bir garipti zaten, ikinci devre izin verdiler 5 ay kafa izni yapti
reis sonradan fikri değişmiş olabilir. belki evanderin maliyeti beklenin üstünde olunca kafasındaki diğer mevkilere yeterli bütçe kalmayacak. yada stoperşerin performansından memnun değildir bir yabancı stoper çekecek oraya yabancı sınırı yüzden osa berkayı falan düşünmüş olabilir. kafamda senaryo üretince çok da mantıksız gelmiyor da acayip bir transfer sezonu yaşıyoruz her gün 180 derece değişiyor gundemO kadar da değil ya. Hocanın onay vermediği adam için gidip transferi bitirme noktasına mı gidecekler. Böyle bir şeyin uzayda ihtimali yok.