Transfer Nöbeti #11 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki kutu prozacla kendine gelir gibi diyecem de bu tur seylere mizah bile yakısmıyor. üzücü cidden
Evet ozel hayatina saygim var Atalanta kulubunun hareketini de takdir ettim. Yalniz gelir duzelirse inanilmaz guzel bir hikaye olurdu. Rehabilite edebilecek bir camiayiz ama sakasi kotu bile olsa intihara da suruklenebilir tehlikeli bir camiayiz

ali akman haberini daha yeni vermediler mi herkesten önce
Topu bir yönetime atıyorlar bir hocaya atıyorlar. Bunlar daha yeni demedi
mi Grilliç yönetimin ücret indirimi istediğinden dolayı olmadı diye. Şimdi de Okan Buruk istese olurdu diyor. Yani yanar döner tipler. Şahsen az buçuk bende izliyorum ama güvenmiyorum söylemlerine.

en kıralını en iyisini getirecez deyip okan hoca hiç birini istemedi miço çok istedi algısını kolpacılar aracılığı ile yaymaya çalışmak...

iki kutu prozacla kendine gelir gibi diyecem de bu tur seylere mizah bile yakısmıyor. üzücü cidden

reis sonradan fikri değişmiş olabilir. belki evanderin maliyeti beklenin üstünde olunca kafasındaki diğer mevkilere yeterli bütçe kalmayacak. yada stoperşerin performansından memnun değildir bir yabancı stoper çekecek oraya yabancı sınırı yüzden osa berkayı falan düşünmüş olabilir. kafamda senaryo üretince çok da mantıksız gelmiyor da acayip bir transfer sezonu yaşıyoruz her gün 180 derece değişiyor gundem
Bekleyip göreceğiz artık, dediğim gibi ben ihtimal vermiyorum. Berkay'ı istemişse de de yerli rotasyonu için istemiştir. 11 için değil. Elinde Taylan-Berkan var zaten.

Bu Evander işi olacak bence. Ama tuzlu olacak. 7.5 bandında filan biter gibi.

Topu bir yönetime atıyorlar bir hocaya atıyorlar. Bunlar daha yeni demedi
mi Grilliç yönetimin ücret indirimi istediğinden dolayı olmadı diye. Şimdi de Okan Buruk istese olurdu diyor. Yani yanar döner tipler. Şahsen az buçuk bende izliyorum ama güvenmiyorum söylemlerine.
okan hoca da hazır topcu istiyoruz falan deyip taca attı griliçi. bilmiyorum kafama oturmuyor bazı şeyler. transfer dönemi biran önce bitse de önümüze baksak cidden.

Galatasaray bu Haluk ve Gökhan denen iki tetikçiden geçen sene çok çekti. Arkalarında Serdar Güzelaydın ve İbrahim Seten olduğundan bir şekilde haberlere ulaşıyorlar. Ara sıra bu haberleri verip diğer zamanlarda tetikçiliklerini yapıyorlar.

Bu ve bunlar gibi soytarılara gereken ders verilmedikçe burnumuz boktan kurtulmaz. Işıtan Gün diye başladılar, sonra Burak Elmas, Adnan Öztürk, Cenk Ergün, şimdi sıra Okan hocaya geldi. Bu kan emicilere dur denilmeli artık

haluk yüreklinin kaynağı çok sağlam dediklerinin çoğu çıkıyor neden transfer haberlerine bok atılıyor onu anlamadım. Muhtemelen yönetim tarafından bilgi alıyor iç çatışmadan dolayı bugün okana yüklenmiştir ama seferovic açıklanacak 2. isim olacak çok net dedi öyle oldu. Dubois için haber girdi grilişi ilk o söyledi akmanı o söyledi.

Sosyal medyada yangın çikartmazsak vasat futbolcular alınacak. Şimdi değilse ne zaman haydi yangın tayfa göreve.
#dursunbaskanpamukellercebe

haluk yüreklinin kaynağı çok sağlam dediklerininçoğuçıkıyor neden transfer haberlerien bok atılıyor onu anlamadım. Muhtemelen yönetim tarafından bilgi alıyor iç çatışmadan dolayı bugün okana yüklenmiştir ama seferovic açıklanacak 2. isim olacak çok net dedi öyle oldu. Dubois için haber girdi grilişi ilk o söyledi akmanı o söyledi.
sergioyu da ilk onlar söyledi yanlıs hatırlamıyorsam

Şu transfer sezonu bitsede kurtulsak..
Artık bu yöneticilere söyleyecek söz bulamıyorum.Senelerdir aynı halt..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haluklara direk yönetimden bilgi akışı sağlanıyor o belli kaynakları Cenk Ergün müdür Özbek brothers mıdır bilemeyeceğim bugün yaptıkları manipülasyondu ama sebebini de görürüz yakında.

Okan hocanin Evander, Diawara ve kiralik Bakayoko istmemesine benden helal olsun +rep geliyor

Yalniz Grillitsch yerine Midtsjø isi keyfimi kacirdi. Berkay Ozcan uyguna gelcekse isterim

Gelmeden önce Okan hocaya en net karşı olanlardan biri bendim ama bariz hataları olmaz da yönetimdekiler, kendilerini kurtarmak için hocayı yemeye kalkarlarsa Okan hocanın en büyük destekçisi de olurum..

Ligin başlamasına 7 gün kaldı

Ve halen biz transfer bekliyoruz

Hem de en önemli bölgeye

Ama çıkan haberlere bak

Yok şununla görüşüldü

Bununla pazarlık yapıldı

Bu onay bekliyor bla bla

Sussak gönül razı değil

Konuşsak tesiri yok

okan hoca da hazır topcu istiyoruz falan deyip taca attı griliçi. bilmiyorum kafama oturmuyor bazı şeyler. transfer dönemi biran önce bitse de önümüze baksak cidden.
Bu ücret konusunda sıkıntı çıkınca demek zorunda kald diye düşünüyorum. Bence de bitse de kurtulsak. Yanlız 6 numara,10 numara almadan bitmesin. Bana göre stoper de elzem ama dur bakalım. Kimse kusura bakmasın ama Abdulkerim kaldıramayacak diye düşünüyorum. İnşAllah yanılırım.

sergioyu da ilk onlar söyledi yanlıs hatırlamıyorsam
sanırım evet. Adamlar bu sene transfer sözcüsü gibi takılıyor bu galatasaraya zarar veriyor ama haberleri doğru. Haluk ve gökhanı dinlerken muhabir olarak değil kaynaklarının ağzı olarak dinliyorum. Keşke deşifre olsa şunlara haber veren kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt