Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Müldürü Excel ile mi Powerpoint ile mi aciklayacaklar acaba. Paint de bir olasilik bence

Bu sene takımda etkili bazı isimleri yedek bırakacağız gibi sık sık. Umarım 2. Gomis vakası yaşanmaz. Psikolojiyi iyi yönetmek lazım.

Mert müldür ü almış mı fener? Çok iyi transfer bizim için...

Kerem Demirbay'ın geldiği senaryoda 1 tane sağlam 8le transferi kapayabiliriz bence.Forvet arkasında oynayabilecek Oliveira-Kerem Demirbay,Mertens,Halil,Zaniolo,Zaha,Kerem gibi adamlar olacak kadroda ki kadro 2li forvete de gayet uygun duruma göre İcardi-Bakambu,İcardi-Barış Alper vs yapabilirsin.Mevcut şartlarda 10 numara alınması lüks bence Zaniolo satılırsa düşünülebilir belki.

benimde aklıma de paul geldi ama imkansız yaw.
Bilmiyorum ama o yastaki adamlara +20 milyon vermemiz imkansiz. Tabi sponsorlar, para benim degil mi? Ver gitsin diyebilirler 😁 Buyuk ihtimal Gunduzi ve bu sene yedek kalsa da Kessie.
Bu arada lig ismi verirsem aday sayisi 5'e filan duser dediyse EPL degil.

abi bizim harcadığımız paraları konuşuyorlar hala

8 m verilen osterwoldeyi konuşan yok
9 senedir CL'ye gidemiyoruz.. Borç görünürde 8 milyar TL ama biz her sene 15 adam getirip adam gönderiyoruz diyen yok.. Bu adamlar bence battı.. Çok sürmez 2-3 seneye resmi iflası ilan ederler..

Kessie araplara gidecek deniliyodu hala ses seda yok ordan.Onu da zorluyor olabiliriz

Kerem Demirbay'ın geldiği senaryoda 1 tane sağlam 8le transferi kapayabiliriz bence.Forvet arkasında oynayabilecek Oliveira-Kerem Demirbay,Mertens,Halil,Zaniolo,Zaha,Kerem gibi adamlar olacak kadroda ki kadro 2li forvete de gayet uygun duruma göre İcardi-Bakambu,İcardi-Barış Alper vs yapabilirsin.Mevcut şartlarda 10 numara alınması lüks bence Zaniolo satılırsa düşünülebilir belki.
Ben mevcut kadroda bazı oyuncularla yolların ayrılabilecegini düşünüyorum.Mitjo Oliviera Dubois yedek olarak fazla maliyetli gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt