Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
4.7 değil 6.2 diye okudum dün ben.
Ertan Süzgüne göre 4,7 net mis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4.7 değil 6.2 diye okudum dün ben.
çok riskli ama bir tutarsa ligi kucağa alırTanguyu ben kiralik denerdim zorunlu olmayan opsiyonla, cünkü riskli bir transfer gibi duruyor.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanguyu ben kiralik denerdim zorunlu olmayan opsiyonla, cünkü riskli bir transfer gibi duruyor.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerli kuralı varken aktürk de hayati önemde Abdül’de.Geçen sene de Abdül eğerler burun kıvırıyordu.Bu kadar transfer bu kadar maliyet çöpe gidebilir doğru planlama olmazsa.hayati önem taşıyan adama bak yaw :d
Bilmiyorum ama o yastaki adamlara +20 milyon vermemiz imkansiz. Tabi sponsorlar, para benim degil mi? Ver gitsin diyebilirlerbenimde aklıma de paul geldi ama imkansız yaw.
ama bir tutarsaçok riskli ama bir tutarsa ligi kucağa alır
9 senedir CL'ye gidemiyoruz.. Borç görünürde 8 milyar TL ama biz her sene 15 adam getirip adam gönderiyoruz diyen yok.. Bu adamlar bence battı.. Çok sürmez 2-3 seneye resmi iflası ilan ederler..abi bizim harcadığımız paraları konuşuyorlar hala
8 m verilen osterwoldeyi konuşan yok
2 8 alalımama bir tutarsa
Ben mevcut kadroda bazı oyuncularla yolların ayrılabilecegini düşünüyorum.Mitjo Oliviera Dubois yedek olarak fazla maliyetli gözüküyor.Kerem Demirbay'ın geldiği senaryoda 1 tane sağlam 8le transferi kapayabiliriz bence.Forvet arkasında oynayabilecek Oliveira-Kerem Demirbay,Mertens,Halil,Zaniolo,Zaha,Kerem gibi adamlar olacak kadroda ki kadro 2li forvete de gayet uygun duruma göre İcardi-Bakambu,İcardi-Barış Alper vs yapabilirsin.Mevcut şartlarda 10 numara alınması lüks bence Zaniolo satılırsa düşünülebilir belki.