- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Socar ile anlasma toplantisi 20 dk sonra.erden timur transfere cevap verir mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anket değil de öyle bi yoklama tarzı bu kadronun baskısını kaldırabilir mi acabaAnket mi geliyor yoksa??
Cevabım: %100
Net Goretzka'yı diyor ya
Futbolcudan anlıyor piyasadaki adamları iyi tanıyor bu önemli birşey nokta atışı transferler yaptırıyor.Hoca olarak geç oyuncu değiştirdigini düşünüyorum mesela Beşiktaş maçında geç çok geç kaldı kötü oyuna rağmen berabere bitebilirdi maç ancak güven vermesiyle beraber asıl sınavını bu sene verecek çünkü Avrupa bizim önemli kıstas.Okan Buruk’a güveniyor musunuz
ben mi götürücem abi
Yıldızları yönetebilme konusunu geçen yıl büyük ölçüde kanıtladı bence. Taktik yeterlilik konusunu sezon içinde göreceğiz ama bu konuda çok çalıştığı görülüyor, gelişime ve yeniliğe açık bir hoca. O nedenle son derece umutluyum.Anket değil de öyle bi yoklama tarzı bu kadronun baskısını kaldırabilir mi acaba
Ben çok güveniyorum...Okan Buruk’a güveniyor musunuz
Hayır.Net Goretzka'yı diyor ya
Yüzde 100Okan Buruk’a güveniyor musunuz
Vaziyet alalım10 gün daha transfer olmaz diye düşünüyorum
çok kavga çıkar buralarda
Bundan sonra kavga çıkmaz sadece 1 transfer kaldı, nöbet bile zor tutulur. Önemli olan maçlar, sakatların takıma girmesi form kazanması10 gün daha transfer olmaz diye düşünüyorum
çok kavga çıkar buralarda
Goretzka sadece takım savunması için değil takımın kompleksi içinde 10 numara olurGoretzka takım savunması için on numara olur.