Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Socar ile anlasma toplantisi 20 dk sonra.erden timur transfere cevap verir mi acaba

1690796572960.png

Okan Buruk’a güveniyor musunuz
Futbolcudan anlıyor piyasadaki adamları iyi tanıyor bu önemli birşey nokta atışı transferler yaptırıyor.Hoca olarak geç oyuncu değiştirdigini düşünüyorum mesela Beşiktaş maçında geç çok geç kaldı kötü oyuna rağmen berabere bitebilirdi maç ancak güven vermesiyle beraber asıl sınavını bu sene verecek çünkü Avrupa bizim önemli kıstas.

Goretzka daha gecen hafta Münchenden gitmeyi aklimdan bile gecirmiyorum dedi.

Gitmeyi istese Bayern bu herifi zaten rahat 40-50 milyona satar. Maasida brüt 15 civari. Niye konusuluyor herif anlamadim

Anket değil de öyle bi yoklama tarzı bu kadronun baskısını kaldırabilir mi acaba
Yıldızları yönetebilme konusunu geçen yıl büyük ölçüde kanıtladı bence. Taktik yeterlilik konusunu sezon içinde göreceğiz ama bu konuda çok çalıştığı görülüyor, gelişime ve yeniliğe açık bir hoca. O nedenle son derece umutluyum.

Fred paredes ndombele gibi isimleri ön plana atıp arka planda gravanberch ward prowse tarzı bir ismi koparmaya uğraşıyoruz bence
De Paul zielinski goretzka gibi adamlar as oyuncular yani imkansız

Net Goretzka'yı diyor ya
Hayır.

%4 / De Paul
%5 / Bentancur
%8 / Rabiot
%10 / Fabian Ruiz
%13 / Thomas Partey
%25 / Thiago Alcantara
%35 / Pogba

Alınabilme potansiyelleri böyle. Sadece Uğur değil, bir çok yerde de bahsedildi bu 8 isminin ciddi bir isim olacağı. Erden Timur bile ima etti.

Umarım Pogba gibi bir kumar oynanmaz. Bize yerli orta saha şart. Ligde çok zorlanacağız 8+3 mevzusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt