Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satılmaz ise
Felix i bekleyecez
Felix net imkansıza yakın. Biz ne verirsek benfica daha iyi şartları sunabileceğine göre beklemenin bir anlamı yok bence.
Bizim ağustos için kovaladıklarımız kamada, rashica, orta saha hala sürpriz bende. Oradan guendouzi veya benzer profilde genç bir herif çıkarsa fazlasıyla tatmin olurum.

Kerem onları yedek bırakmayacak ki hocam . Oliviera yerine. Yabanci alındı diyelim yerli kim olacak kazim can o zaman. Ya da miço gitmeli
Uğurcanı 3 hafta içinde alırız rahat olun , oraya A kalite oyuncu alacaz Demirbay onu yedek bırakamaz , haliyle dediğim oyuncular ve Angelino ve boeyde yedek kalamaz, tek çare kalıyor, Demirbay 11 oyuncusu olarak almak , o zamanda en kötü Olivieradan iyi oynaması lazım

yok ramos foto begendi,bunu begendi.cocuk musunuz ya

Twitterda gördüm ramos son storysinde bize karşı oynadığı maçtan bir kare paylasmis

fatih demirkol eski fb tv muhabiri,ve fanatik fbli büyük ihtimal.kimi tasıdıgınıza az dikkat edin

Demirköy ağır Fenerli inanmayın. Ramosu okumuş sallamış

Şu kurulan kadroyu görüp (elit avrupa takımları hariç) takımdan ayrılacağım diye tutturan varsa ben o futbolcunun aklına sokayım. Haber yuksek ihtimal yalandır.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt