Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sövmedim de yani adam da hakli Ali Cabbar müzigi esliginde sahaya cikarirsan gülmez tabi. Koyacaksin oraya bir fildisi yerel müzigini bak nasil twerk yapiyor
O kodumun cabbarına acıyodum ama acımıyom artık kamile yaw. Nefret ettirdiler nereye gitsek cabbar caliyor.

Zahada çalınması ayri bi rezalet tabi

Tatilde bile kolpalar bitmiyor 2 gün oldu , olmadi erden timur demedi mi nelsson kalmak istedigini söyledi maçtan sonra gelerek diye transferleri yoneten 1.agiza mi inanalım. Ayhan'a mı
Tansel abi haber getirme ustaligindan atladı bu hususu

Ndombele ile bu transfer penceresini kapatırsak bence tarihimizin en iyi transfer dönemi olur. Tam da aradığımız profil. Takımı kulübü benimserse içinden geçemeyeceği orta saha yok.

Fred kerem rashicA ve olursa oha lan harbi mi dedirtecek bir fırsat transferi de olursa hayatımın en manyak transfer dönemi olur

ali Cabbar baktı doğru düzgün transfer yapamıyor medyadaki kalemşörlerine bari Galatasarayı karıştırın dedi bence
erden timurun söylediklerine kulak vermeyip,bu kolpaci fbli ve bjkli muhabirleri paylaşan Gs sayfalari da suclu.hepsini sessize aldım mecbur

bende çok takımda görmek istesem de şu anda ramos çok gereksiz. stopere bir oyuncu alınacaksa kesinlikle şu anki stoper rotasyonundan farklı bir özelliği olmalı o da sürati.. iyi bir stoper olacak ve de süratli bir oyuncu olacak arkaya çok adam kaçırma potansiyeli içeriyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt