- 1 Ağustos 2009
- 46.884
- 49.164
- 4.708
Ben dün kendisine sövüyordum gülmüyor diye
Adamin Yapisi öyle sanirim
Gülmesi icin de almadik aglatmasi icin aldik![]()
nisa kim kemalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben dün kendisine sövüyordum gülmüyor diye
Adamin Yapisi öyle sanirim
Gülmesi icin de almadik aglatmasi icin aldik![]()
O kodumun cabbarına acıyodum ama acımıyom artık kamile yaw. Nefret ettirdiler nereye gitsek cabbar caliyor.Sövmedim de yani adam da hakli Ali Cabbar müzigi esliginde sahaya cikarirsan gülmez tabi. Koyacaksin oraya bir fildisi yerel müzigini bak nasil twerk yapiyor
Tansel abi haber getirme ustaligindan atladı bu hususuTatilde bile kolpalar bitmiyor 2 gün oldu , olmadi erden timur demedi mi nelsson kalmak istedigini söyledi maçtan sonra gelerek diye transferleri yoneten 1.agiza mi inanalım. Ayhan'a mı
Gaza gelmiş ergenler twitterda,gundemi bok ettilerne ramosu yav , allah korusun.
Şuna benzediramosa
taliscaya
alexis sancheze
thiagoya
ve tüm 10 numara adaylarına
koyim
çaprazdan girip ayak içi plase yapsın yeterZaha tam akrep,soğuk ve sinsi.tam sokar![]()
erden timurun söylediklerine kulak vermeyip,bu kolpaci fbli ve bjkli muhabirleri paylaşan Gs sayfalari da suclu.hepsini sessize aldım mecburali Cabbar baktı doğru düzgün transfer yapamıyor medyadaki kalemşörlerine bari Galatasarayı karıştırın dedi bence
Walter white