- 30 Temmuz 2009
- 11.843
- 6.004
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapmasini bekliyordun renkdas, kendi üstüne benzin döküp yakmasinimi? Ben duygulandim sahsenBerbat bir video gram beğenmedim ramazan bayramı videosu gibi olmuş![]()
aglattinTuristik Istanbul tanitim videosu gibi olmus pek begendigimi söyleyemem ama yinede agladim
1 alip 15-20 satmak sorun degilki , gercek sorun 20 sattimiz adamin yerini geri doldurabilmek icin degil 20 kesin 30 öderiz.Ne olur artık biraz oyuncuyla vedalaşmayı da öğrenelim. Boey’i sadece 1M’e alıp 20 ye yakın rakamlara satman demek, Fransa pazarında bu tarz hamlelerinin önünü açman demek.
Sevdiğimiz her oyuncu hiç gitmeyecekmiş gibi davranıyoruz. Bedeli düşünce ya bu yönetim de oyuncu satmayı beceremiyor kanzi oluyor. E sen de vedalaşmayı beceremiyorsun.
Kimse yarın bir gün süper ligden bir stopere 30M vermeyecek. Defans ve süper ligden. En babalarından birisi hile hurdayla 18’e gitti.
Nelson 23 yaşında Danimarka gibi savunmacı ülkesinin sayısız maça çıkmış oyuncusu. Satamıyorsun 25’e. Neyi zorluyoruz , bu maliyetler başka türlü nasıl çıkacak.