Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Ramos icin hayir dedim cunku ne kadar maas alacagi onemli ama PSG'de gayet iyiydi. PSG'yi mal kalecisi ve brezilyali mal stoper yakti.

video kalite kokuyor

Saz güzel olmuş,mustafa sandalın 90lar şarkısında vardı en son saz

İcardi videosu efsane olmuş gönderme yapıtta seviyeyi düşürmemişiz bi büyüğüz tek büyüğüz

Ne olur artık biraz oyuncuyla vedalaşmayı da öğrenelim. Boey’i sadece 1M’e alıp 20 ye yakın rakamlara satman demek, Fransa pazarında bu tarz hamlelerinin önünü açman demek.

Sevdiğimiz her oyuncu hiç gitmeyecekmiş gibi davranıyoruz. Bedeli düşünce ya bu yönetim de oyuncu satmayı beceremiyor kanzi oluyor. E sen de vedalaşmayı beceremiyorsun.

Kimse yarın bir gün süper ligden bir stopere 30M vermeyecek. Defans ve süper ligden. En babalarından birisi hile hurdayla 18’e gitti.

Nelson 23 yaşında Danimarka gibi savunmacı ülkesinin sayısız maça çıkmış oyuncusu. Satamıyorsun 25’e. Neyi zorluyoruz , bu maliyetler başka türlü nasıl çıkacak.
1 alip 15-20 satmak sorun degilki , gercek sorun 20 sattimiz adamin yerini geri doldurabilmek icin degil 20 kesin 30 öderiz.

Nezaman her yil birini gönderip yerini dolduracak kisi hazir olda bekliyorsa o vakit Galatasaray borcsuz olacaktir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen pazar Zaha
Bu pazar İcardi
Haftaya Pazar da orta saha/Rashicanın açıklanması temennisinde bulunalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt