Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos zengin olmuştur artık gelsin 3m euro maaşa oynasın.Yoksa istemez.

degerini bulan oyuncu olmadan illa satmak zorundayız gibi bir durumumuz yok

ucl ye katılırsak alacagımız yüklü para ile ffp durumu söz konusu olmayacak zaten

yanlıs bilmiyorsam tabi

Ne olur artık biraz oyuncuyla vedalaşmayı da öğrenelim. Boey’i sadece 1M’e alıp 20 ye yakın rakamlara satman demek, Fransa pazarında bu tarz hamlelerinin önünü açman demek.

Sevdiğimiz her oyuncu hiç gitmeyecekmiş gibi davranıyoruz. Bedeli düşünce ya bu yönetim de oyuncu satmayı beceremiyor kanzi oluyor. E sen de vedalaşmayı beceremiyorsun.

Kimse yarın bir gün süper ligden bir stopere 30M vermeyecek. Defans ve süper ligden. En babalarından birisi hile hurdayla 18’e gitti.

Nelson 23 yaşında Danimarka gibi savunmacı ülkesinin sayısız maça çıkmış oyuncusu. Satamıyorsun 25’e. Neyi zorluyoruz , bu maliyetler başka türlü nasıl çıkacak.

Ne olur artık biraz oyuncuyla vedalaşmayı da öğrenelim. Boey’i sadece 1M’e alıp 20 ye yakın rakamlara satman demek, Fransa pazarında bu tarz hamlelerinin önünü açman demek.

Sevdiğimiz her oyuncu hiç gitmeyecekmiş gibi davranıyoruz. Bedeli düşünce ya bu yönetim de oyuncu satmayı beceremiyor kanzi oluyor. E sen de vedalaşmayı beceremiyorsun.

Kimse yarın bir gün süper ligden bir stopere 30M vermeyecek. Defans ve süper ligden. En babalarından birisi hile hurdayla 18’e gitti.

Nelson 23 yaşında Danimarka gibi savunmacı ülkesinin sayısız maça çıkmış oyuncusu. Satamıyorsun 25’e. Neyi zorluyoruz , bu maliyetler başka türlü nasıl çıkacak.
şimdi 20ye satmak mı clde 2 asist yapınca 50ye satmak mı yorum gscnin

Lig için Aktürkoğlu'nu ve mevcut yabancı yıldız transferlerimizi kesmeden ancak böyle yapabildim:

---------------------Günay-----------------------------
Boey - Nelson - Abdülkerim - Angelino
---------------------Toreira-----------------------------
Zaha------Transfer---Zaniolo---------Kerem
----------------------Icardi------------------------------

Demirbay gelirse ligde Muslera yazılabiliyor ama Zaniolo ve Zaha'nın yerlerinde oynaması için Aktürkoğlu'nu kesmek gerekiyor. 8 ve 10 transferinden bağımsız mevcut kadro yapısı muntazam yerleşmiyor. Özellikle Zaniolo.

Neyse tek derdimiz bu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt