Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.123
- 47.479
- 2.968
Ne zaman yeni nöbet açıyorsunTransferden sıkılanları dünyadan haber kuşağına post girmeye bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 212801
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman yeni nöbet açıyorsunTransferden sıkılanları dünyadan haber kuşağına post girmeye bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 212801
bundan sonra belkiNe zaman yeni nöbet açıyorsun
Adamın ismini ben söylemiştim geçen sene zaten alalım diye.O yangına sen de katılmıştın diye hatırlıyorum. Geçen sezon Brezilya'ya kiralık gitmiş ama Al Hilal'e geri dönmüş görünüyor. Düşüş yaşadı işi bitti diyorsan ona birşey diyemem ama yaşı daha 27. Sakatlanmadiysa düşüşü mentaldir bizde düzelmez mi dersin?
Son maçta görüldüğü üzere geride Boey gibi atletik bir herif olmazsa bizden bir halt olmaz20 boey satıp, 3e Mert müldür alsak olur mu? 8+3 için iyi genel olarak kötü olur gibi
Umarım önümüzdeki 350 yıl falan atletik stoper almayız. Oyun zekası ve pozisyon bilgisi kriter alınmalı. İkisi beraber olmuyor mu diyebilirsiniz, oluyor ama 70-80 milyon oluyor.Su stoper tandemine hala atletik topcu almadik ya ona yanarim nelsson apo emin kaan rotasona bak 4 tane kagni atletik stoper alin loo
element uydurma nerde dedimKero banlarim
dedi
Yönetimden..Bu bilgilere nasıl ulaştınız ?
Ligde ya beklerden biri yerli olacak ya kaleci Günay olacak ya da Kerem veya berkan oynayacak. Başka ihtimal yok.Son maçta görüldüğü üzere geride Boey gibi atletik bir herif olmazsa bizden bir halt olmaz
Bizim istediğimiz rakam kaç? 20 şuan teklif varsa diye soruyorumBoey ŞL'de performans verdikten ve milli takıma da katıldıktan sonra bizim istediğimiz rakamları verecek bir değil birden fazla takım çıkacak zaten. Haraç mezat oyuncu satışına hayır!
Ekli dosyayı görüntüle 212807
Şu ana kadar konuşulan rakamlar min 20m idi.Bizim istediğimiz rakam kaç? 20 şuan teklif varsa diye soruyorum