Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa zaten batuhanı tutardım günaya para vermezdinİşin içinde takas varsa normal. Takımındaki adama sormadan bir kulüple anlaşıyorsun, sonra oyuncuya soruyorsun. Deprem yaralarını sarmaya çalışan bir şehir, kolay bir karar değil.
Düşüşe geçti ve Brezilya’ya gitti, geçelim.
Burnleye gider gitmez bilmiyorum ama Boey tam bir premier lig topçusu. Ordan Arsenal vs yapar yüzde 90.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera sakatlıkları yaşamasa sorun etmeyebilirdik de yine benzer bir olayda tecrübe önemli şey. Günay transferi normal o yüzden.Bana kalsa zaten batuhanı tutardım günaya para vermezdin
Bugün Icardi KAP bildirimi gelecek
Yıldızları için imza töreni düzenleyecek olan Galatasaray'da, törene geçtiğimiz sezonun transferlerinden Zaniolo ve Kaan Ayhan da katılacak
Peşisıra taraftar önünde antrenman gerçekleştirecek olan Galatasaray futbol takımı çarşamba günü, Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme maçının 2.ayağında Zalgiris Vilnius'u evinde konuk edecek.
m.ü news![]()
Günay kimsenin içine sinmediğini göre iyi performans verecektir kuşkusuz
Kralı aponun yerine mi oynatacaz heis.sergio ramos miamiyi reddetmiş alaceğaz galiba HAYDİ BE
Bitiricilik özürlüsü darwin nunez 10. sıradaEkli dosyayı görüntüle 212793
Son derece dürüst ve objektif olarak icardiyi 5 numara yazarım
Hep banlaniyon zaten rekor sende değil miKero banlarim
dedi
Bu savunma tanrısını 1 yıl parcalida izlemek isteriz fekat makul bir maaş şartı ile