Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fredin geldiği senaryoda muslerayı kesmek dışında bir opsiyon görünmüyor 3 yerli kuralı yüzünden

Düşüşe geçti ve Brezilya’ya gitti, geçelim.

O yangına sen de katılmıştın diye hatırlıyorum. Geçen sezon Brezilya'ya kiralık gitmiş ama Al Hilal'e geri dönmüş görünüyor. Düşüş yaşadı işi bitti diyorsan ona birşey diyemem ama yaşı daha 27. Sakatlanmadiysa düşüşü mentaldir bizde düzelmez mi dersin?

Bugün Icardi KAP bildirimi gelecek
Yıldızları için imza töreni düzenleyecek olan Galatasaray'da, törene geçtiğimiz sezonun transferlerinden Zaniolo ve Kaan Ayhan da katılacak
Peşisıra taraftar önünde antrenman gerçekleştirecek olan Galatasaray futbol takımı çarşamba günü, Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme maçının 2.ayağında Zalgiris Vilnius'u evinde konuk edecek.

m.ü news 📰

Bugün Icardi KAP bildirimi gelecek
Yıldızları için imza töreni düzenleyecek olan Galatasaray'da, törene geçtiğimiz sezonun transferlerinden Zaniolo ve Kaan Ayhan da katılacak
Peşisıra taraftar önünde antrenman gerçekleştirecek olan Galatasaray futbol takımı çarşamba günü, Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme maçının 2.ayağında Zalgiris Vilnius'u evinde konuk edecek.

m.ü news 📰

Bu bilgilere nasıl ulaştınız ?

Günay kimsenin içine sinmediğini göre iyi performans verecektir kuşkusuz

Bana da öyle geliyor. Bu sene kalede yerli olmak durumunda, Muslera eskisi gibi değil. Yerli kuralı hasebiyle ve mevcut yabancı yıldız transferler açısından, yabancı kalecili kadro kurmak stratejik olarak hatalı.

Bugün imza töreni içins stada ilk defa arabam ile gitmeyi düşünüyorum. Otopark açık olur mu ki?

Yoksa vadiistanbul’a bırakıp geçmek mi mantıklı?

Su stoper tandemine hala atletik topcu almadik ya ona yanarim nelsson apo emin kaan rotasona bak 4 tane kagni atletik stoper alin loo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt