- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
Yillik kac kazanacak sence imza parasiyla birlikte
Bilmiyorum da, inanılmaz kazanmaz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yillik kac kazanacak sence imza parasiyla birlikte
Performans acisindan 1+1 olur da yani maas konusu büyük bir soru isareti degil mi. Herif gleip yillik 3 milyona oynayacaksa gelsin ama sanmiyorum. 5-6 da Ramosa verilir ilk 11 de 5+ kazanan 3. oyuncumuz olur. Bilemedim.Millet 40 yaşındaki Pepe'yi oynatıyor hala Portekiz'de burada 37'lik gelmiş geçmiş en iyi defans olan Ramos'u beğenmemek de ne bilem. Tuhaf...
Chelsea deki thego Silvayıda unutmamak lazımMillet 40 yaşındaki Pepe'yi oynatıyor hala Portekiz'de burada 37'lik gelmiş geçmiş en iyi defans olan Ramos'u beğenmemek de ne bilem. Tuhaf...
Atletizmini kaç yaşına kadar kaybeder tahminiMillet 40 yaşındaki Pepe'yi oynatıyor hala Portekiz'de burada 37'lik gelmiş geçmiş en iyi defans olan Ramos'u beğenmemek de ne bilem. Tuhaf...
Yalanlandı
37 yaşındaki stoperle 37 yaşındaki forveti bir tutamazsın. Bu forvet ramos gibi mevkisinin en iyisi olursA mesela ronaldo o zaman belki38 yaşında ramos millet 10 sene önceki videolarına mı hevesleniyor anlamadım
dzekoyla niye dalga geçtiniz o zaman o da performans veriyordu
Takımın transfer ettiği ya da etmek istediği isimler bir plan program dahilinde yapılıyor bizden daha az kafaları çalışmıyor heralde. Her şeyi biliyormuş gibi derin analizler kasmaya gerek yok.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam gecen sene 42 maç Pariste ilk 11 başlamış ortalama 82 dakika süre almış bunu nesini anlamıyorsunuz38 yaşında ramos millet 10 sene önceki videolarına mı hevesleniyor anlamadım
Rangers ve Newcastle United var bildiğim sadece.Bunu şuan giyen takım var mı
Tabi ki yıllık maaşı önemlidir eğer 1 senelik anlaşma için 3.5 milyona gelirim derse hemen gelsin bana kalırsaPerformans acisindan 1+1 olur da yani maas konusu büyük bir soru isareti degil mi. Herif gleip yillik 3 milyona oynayacaksa gelsin ama sanmiyorum. 5-6 da Ramosa verilir ilk 11 de 5+ kazanan 3. oyuncumuz olur. Bilemedim.
Bir kac yil önce taban 4 diyorduk.
Yalanlandı