Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet 40 yaşındaki Pepe'yi oynatıyor hala Portekiz'de burada 37'lik gelmiş geçmiş en iyi defans olan Ramos'u beğenmemek de ne bilem. Tuhaf...
Performans acisindan 1+1 olur da yani maas konusu büyük bir soru isareti degil mi. Herif gleip yillik 3 milyona oynayacaksa gelsin ama sanmiyorum. 5-6 da Ramosa verilir ilk 11 de 5+ kazanan 3. oyuncumuz olur. Bilemedim.

Bir kac yil önce taban 4 diyorduk.

86aa0f55debfc41a40a1bca084917d89.jpg
Yalanlandı

mohammed dışında oyuncu satmadık eldekileri çıkarmamız lazım

Takımda yeterince 30+ var. Açıkçası Nelsson giderse yerine alınacak adam da genç olmalı. Ramos elbette gelmesini isterdim ama 33-34 yaşlarında filan.

dzekoyla niye dalga geçtiniz o zaman o da performans veriyordu

Ramos sevdalısı değilim ama yanlış örnek olur..1.si stoper için yaş nispeten daha önemsiz..2.si Ramosla Dzeko arasında nereden baksan 2-3 siklet farkı var birisi tarihe damga vurmuş ikonik bir oyuncu tam bir winner ve lider diğeri üst düzey takımlarda da oynasa hep yancı karakter oldu.. Ramosun muadilleri Pepe 41inde SLde oynayacak Thiago 38 hala Chelseade bir forvetin bu yaşında üst düzey takıldığı çok nadirdir ki gördük yani Ronaldo bile Avrupa'da tutunamadı parayı seçti en son..

Bu arada Erden Beyin Nelsoni satıp Ramosu alacağına ihtimal vermiyorum..

Nelsson'un durumuna göre Ramos olur zaten. Nelsson gitmezse alınmasını gerektirecek bir durum yok.

Performans acisindan 1+1 olur da yani maas konusu büyük bir soru isareti degil mi. Herif gleip yillik 3 milyona oynayacaksa gelsin ama sanmiyorum. 5-6 da Ramosa verilir ilk 11 de 5+ kazanan 3. oyuncumuz olur. Bilemedim.

Bir kac yil önce taban 4 diyorduk.
Tabi ki yıllık maaşı önemlidir eğer 1 senelik anlaşma için 3.5 milyona gelirim derse hemen gelsin bana kalırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt