Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos baya sakatlaniyor diye kalmis aklimda. Gecen sezon iyi sure almis. 1+1 yillik gelsin. Yillik 2.5m, 2m da imza parasina

nellson ve ramos arasinda atletizm farki var midir guncel hallerinde?

Yav nelsson giderse ramosu konusabiliriz

Ama öyle bir durum yokki. Erden timur nelssonun kalmak istedigini söylemedimi?

Bu ramos isi neden bu kadar alevlendi anlamadim

nellson ve ramos arasinda atletizm farki var midir guncel hallerinde?
IMG_5936.webp

Ramos su pozisyonda yikilmazdi diye düsünüyorum

Ramos'u alırsak yedeğinin sağlam olması gerekiyo.Son zamanlarda bence aşırı keyifçi 1'i oldu.Bence Nelsson satılmaz ama satılırsa 32-33 yaşında 1 stoper alınabilir İtalya Ligi'nden.Ama bize hızlı 1 stoper gerekiyo Abdülkerimle oynayan stoper ağır olursa Şampiyonlar Ligi'ni geçtim Lig'de de sıkıntı olur..

Her şeyden çok pr işine önem veren bir yönetimimiz var.Ramos transferine sadece gelip stoperde oynar,pozisyon bilgisi yüksek,işte kafa golü atar vb. diye bakmamak lazım.2010-2020 arası dünyanın en iyi stoperi,en popüler stoperi kim diye sorsalar dünyada yüz kişinin 70i ramos der.İkon bir adamdır ramos.Bugün bile 35lik Drogba konuşurken ağzımızda tadı varsa ramos da öyle bir tat bırakır.Hele bir de burayı severse Galatasarayın 30 sene marka elçiligini yapar.İspanyol starları oyuncuları buraya daha kolay getirir hale gelirsin.

Bazı şeyler paradan daha değerlidir.Yönetim de bu marka elçiligini her fırsatta dile getiriyor zaten.Rakiplerin 38lik A sınıf değil belki b+ olan santrforuna taptığı yerde Ramos tartışılmaz.

ramosu beğenmeme değil mesele

2 sene sonra parasızlıktan jen karacan bilal kısa gelirse ağlamak yok ama

Yav ona bakacak olursan icardide de batıcaksın zahada da
Bu kadro şampiyonlar liginde iş yapsın diye sponsorların desteğiyle kuruluyo.

Sponsor desteği ile niye olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt