Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson-apo tandeminin clde yiyeceği küfürleri şimdiden görüyorum
atletizm haricinde çok büyük sorun görmüyorum bu ikilide

hoca çok önde oynatmamalı avrupa maçlarında

orta saha direnci daha kritik öneme sahip olacak bence. bjk maçında yaşadığımız durumu yaşamamamız lazım avrupada

Gelmesini istemeyen kişilere de bazı noktalarda hak vermekle birlikte, yine de bu yaşta Ramos'u Real oynatsa 1 Allah'ın kulu hâlâ neden oynatılıyor demeyecekken müthiş bir hava, kalite katar, sonrası için ise burada zamanını güzel geçirirse de 10 numara referans kaynağı olur kulübe, keşke olsa böyle birşey.

Nelsson gittiği anda Merih zorlanmalı. Hem Boey'i tutup hem de istikrarlı 3 Türk oynatma ihtimalimiz yok.

Ozan'ın son durumunu bilmiyorum ama Merih olmuyorsa 2. isim Ozan olmalı

Hadi abi maçlar başlasın

İlk lig maçı hangi tarihte

atletizm haricinde çok büyük sorun görmüyorum bu ikilide

hoca çok önde oynatmamalı avrupa maçlarında

orta saha direnci daha kritik öneme sahip olacak bence. bjk maçında yaşadığımız durumu yaşamamamız lazım avrupada
valla sezon içinde görürüz ama pek öyle değil. lig için tamam uefa için eh tamam diyelim ama clde haşat ederler bu adamları

Hele Abdül clde nasil bellendigini gözümün önümde canlandiriyom korkunc bisey
valla millet tslyi baz alıp stoperlere laf etmiyor ama zalgiris bile 3 tane %100lük pozisyon kaçırdı. tslde eli belinde hücumculara karşı az iyi perform verdi diye stoperlere de toz kondurmamak nasıl bişey anlamadım. Bu iyi havanın sönmemesi için artık stoper işi çözülmeli. zalgiristen sonraki rakipler bile korkutuyor beni, ikisi de iyi geçiş yapan takımlar

Torreiranin ve 8 numaranın mutlaka Kayseri maçında oynaması lazım Kayseri transfer yapamadı ama çağdaş çok sert oynatan bir hoca

Gelmesini istemeyen kişilere de bazı noktalarda hak vermekle birlikte, yine de bu yaşta Ramos'u Real oynatsa 1 Allah'ın kulu hâlâ neden oynatılıyor demeyecekken müthiş bir hava, kalite katar, sonrası için ise burada zamanını güzel geçirirse de 10 numara referans kaynağı olur kulübe, keşke olsa böyle birşey.
Zamanında benzema için de 31-32li yaşlarında ismi GS ile geçince aynı yangın yapıldı. Adam 5 yıl daha realle devam etti balon dor aldı kaldırmadığı kupa kalmadı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nelsson'dan gelen tüm parayı ramos maliyetine gömmek akıl tutulması gibi birşey. arda'dan gelen tüm parayı 40 yaşındaki dzeko'ya harcamakla eş değer.

Stoper hatti uyumlu bir tandem oldugu zaman basarili olur herzaman

Semih-Dany ikilisi uyumluydu mesela,sampiyon olduk ve sampiyonlar liginde ceyrek final oynadik

Bu yüzden isimler üzerinden degil de performanslar ve uyum üzerinden tartismak daha dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt