Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark etmez ne zaman geleceği çok önemli değil. Senin vadesi gelince ödemen gerekiyor, sponsor gelirlerinden ödenirUEFA gelirleri hemen yatmıyor ki o sezonun sonunda yatıyor nasıl en koyacaklar?
aynisini düsündüm, pepe duman etti bu ligi, ramos'u hayal edemiyorum (eski halini)Ramos gelirse bi 10 gol rahat atar duran toplardan bjknin pepe'den aldığı verimin fazlasını alırız
Bi de bizim medyada fb nin transferlerinin yaşı ve maaşı sorulmuyor.fener dzeko çekince yıldız oluyorda ramos nasıl yıldız olmuyor
geçen sene 45 maç oynamış bu adam donunda sallar ligdeki stoperleriRamos pozisyon bilgisi üst düzey elbette katkı sağlar
CL tecrübesini zaten söylemeye gerek yok
Burada önemli olan fizik durumu
Bildiğim kadarıyla hala diri bir fiziği var
yok yahu bizde duran toplarla alakalı bir büyü var bence. 70 m giantlar ile oynasak dahi duran toptan atamıyoruz malesef.Bir ihtimal Ramos-Abdülkerim stoper hattı oldu diyelim bu ikili duran toplarda 12 gol 7 asist yapar. Angelino gibi orta açan bir bek var duran toplarda bam güm rakipleri yeriz.
kaybetmekten nefret eden, rakibini cig cig yiyen stoper, gelse taraftarin sevgilisi olur bu dageçen sezon psg ile kaç maça çıktı kral ?
edt: 45 maça çıkmış
yıllardır bu takımda kafaya iyi çıkan oyuncu yoktu ta ki geçen sene icardi gelene kadardı. o da akan oyunda daha etkili, duran topta kafaya çıkmak meziyet ister. ramos ligte minimum 6-7 gol bırakır duran toplardayok yahu bizde duran toplarla alakalı bir büyü var bence. 70 m giantlar ile oynasak dahi duran toptan atamıyoruz malesef.
gerçi büyüyü sergen daha iyi bilir. o bilmezse okan özkan en iyi bilir. :d
Tamam işte bizim yönetimin planı 2023 sonu gibi bankalar birliğinden çıkmak bunun içinde Mecidiyeköy'de ki gelirler kullanılacak yüksek ihtimal.Fark etmez ne zaman geleceği çok önemli değil. Senin vadesi gelince ödemen gerekiyor, sponsor gelirlerinden ödenir
bayern maçlarında ramos olmasa fena dağılacaktı psg iki maçta daaynisini düsündüm, pepe duman etti bu ligi, ramos'u hayal edemiyorum (eski halini)
suanki durumu ne bilmiyorum ama gecen sezon cl ve ligue1'de sürekli 90ar dakika oynamis
neden istenmiyor burada anlamiyorum
yok reis yaşlıymış 37 yaşındaymış bitmiş ölmüşbayern maçlarında ramos olmasa fena dağılacaktı psg iki maçta da
alma ihtimalimiz varsa düşünmemek lazım