Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS sözlükte yazılan bb anlaşması detayları güzel biçimde anlatılmış burada bir başlık açılıp bilmeyenlerde öğrenebilir bizim taraftarinda bu konuda bilgisi az

Nelsson satılırsa isterim Ramos.Şimdi mantıklı bakıldığı zaman yerini yine genç bir oyuncuyla doldurmak lazım sürdülebilirlik için ama bu da Ramos işte bir seferlik böyle bir reklam isterdim açıkcası.Getirisi çok olur hem de Trye gelmiş en büyük kariyer olur.Biraz daha duygularım mantığımın önüne geçer bu transferde şahsen ama Nelsson gitmeden alırsak ağır eleştiririm , çok gereksiz.

Ramos gelirse bi 10 gol rahat atar duran toplardan bjknin pepe'den aldığı verimin fazlasını alırız
aynisini düsündüm, pepe duman etti bu ligi, ramos'u hayal edemiyorum (eski halini)

suanki durumu ne bilmiyorum ama gecen sezon cl ve ligue1'de sürekli 90ar dakika oynamis

neden istenmiyor burada anlamiyorum

Bir ihtimal Ramos-Abdülkerim stoper hattı oldu diyelim bu ikili duran toplarda 12 gol 7 asist yapar. Angelino gibi orta açan bir bek var duran toplarda bam güm rakipleri yeriz.
yok yahu bizde duran toplarla alakalı bir büyü var bence. 70 m giantlar ile oynasak dahi duran toptan atamıyoruz malesef.
gerçi büyüyü sergen daha iyi bilir. o bilmezse okan özkan en iyi bilir. :d

ramos + abdül stoper hatti, ikisi de birbirinden cilgin

1690810120075.png

yok yahu bizde duran toplarla alakalı bir büyü var bence. 70 m giantlar ile oynasak dahi duran toptan atamıyoruz malesef.
gerçi büyüyü sergen daha iyi bilir. o bilmezse okan özkan en iyi bilir. :d
yıllardır bu takımda kafaya iyi çıkan oyuncu yoktu ta ki geçen sene icardi gelene kadardı. o da akan oyunda daha etkili, duran topta kafaya çıkmak meziyet ister. ramos ligte minimum 6-7 gol bırakır duran toplarda

Fark etmez ne zaman geleceği çok önemli değil. Senin vadesi gelince ödemen gerekiyor, sponsor gelirlerinden ödenir
Tamam işte bizim yönetimin planı 2023 sonu gibi bankalar birliğinden çıkmak bunun içinde Mecidiyeköy'de ki gelirler kullanılacak yüksek ihtimal.

Fenerin orta saha 3'lüsü Krunic-Zajc-Szymanski olacak diyorlar. Kanat içinde Cengiz-Tete yerine maliyet açısından daha uygun olan Ekambi'yi düşünüyorlarmış. :asd:

aynisini düsündüm, pepe duman etti bu ligi, ramos'u hayal edemiyorum (eski halini)

suanki durumu ne bilmiyorum ama gecen sezon cl ve ligue1'de sürekli 90ar dakika oynamis

neden istenmiyor burada anlamiyorum
bayern maçlarında ramos olmasa fena dağılacaktı psg iki maçta da

alma ihtimalimiz varsa düşünmemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt