Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasin ama Demirbay'a ilave olarak bir orta saha daha gelecekse o adam 30 yas ve üzeri olmamali. Fred mred 10 kagida alacaksin, elde patlarsa satma ihtimalin yok denecek kadar az. Sözlesmesinin sonuna 1 yil kalmis 30 yasindaki bir orta sahaya verilecek bonservis tas catlasa 5-6 olur.
Aynen oyle satilabilir biri gelmeli veya kiralik ndombele isimizi görür

Keremi kotulemek için söylemiyorum ama Zaniolo 346 dk oynamış 5 gol Kerem 2600 dk oynamış Zaniolonun hazır gelmediğini biliyorduk sağlıklı değerlendirme yapmak için bu seneyi görmemiz en doğrusu.
Ins benim de beklentim cok yuksek o yuzden, 3 macta bir skor bekliyorum en az

Aynen oyle satilabilir biri gelmeli veya kiralik ndombele isimizi görür
Genc birini getirmekten yanayim. Olmasa bile büyük takimlarda tutunamamis, yüksek maliyetinden dolayi elden cikarilmak istenen ama kendini gercekten göstermek isteyen özverili adamlar kovalamaliyiz. Nzonzi-Seri-Lemina gibi oyunculari kaldirmaz bizim orta saha. Orada net oyuncu olmali.

edit fbli kaynakmış

Orta sahaya alınacak oyuncu muhtemelen iyi bir bonservis vermeyi planladıkları 26-27 yaşından fazla olmayan yatırımlık bir oyuncu olabilir.

Günay çok ciddi süre alacak diye düşünüyorum başka türlü 8+3 denkleminden net şekilde çıkamıyoruz. Muslera belkide en sevdiğim oyuncumuz ama sanırım bu sezon bölüm bölüm yedek kalması gerekebilir.

Son düzenleme:
Haberleri izliyorum yemek yiyorum bir yandan. Neyse şey dedi spiker, A.Madrid hazırlık maçında City’yi 2-1 yendi “rakibine oranla çok daha fazla pozisyona girdi” irkildim yemek yerken. A.Madrid ve atak futbolu

Kerem iki senedir +10 gol +10 asist yapiyor. Zaniolo bunu yapabilse, burada dakika basi siirler destanlar yazilir
Keremle zaniolo neden kıyaslanıyor ki arkadaşlar 2si de değerli topcular ancak .biri elma biri armut aynı mevkinin topcuları bile değiller. İkisi de kanat diyerek bakıyorsanız futbol size göre değil demektir malesef.

Zaha ozellikle cok rahat skor yapacak diye dusunuyorum.
Bu hücum hattı pozsiyon bilgisi yüksek oyuncular asistleri gole çevirme yüksek olacağını düşünüyorum.Zaha hücumda takımı yönetecek oyuncu olacağını düşünüyorum.Bireysel anlamda durdurulamaz onun dışında Zaniolo şut konusunda çok iyi Kerem ve Zaha dan asistler bekliyorum.

Pepe'nin gelip 5 milyona oynadığı yerde ramos kaç para ister düşünmek lazım.
Para konusunda Araplar ve Amerikalılarla anlaşamamış bir adam. Avrupada bir kupa alıp isim yazdıracağım diye 1+1 4 milyona gelirse almamak hata. Şöyle bir olay var ki nelsson giderse gelecek olan merih olacaktır. Yabancı sınırı için bu maalesef, ha şöyle bir durun da söz konusu ki merih 1.7 gibi uygun bir maaliyete gelirse o zaman ramos da düşünülebilir.
3'lü 5'li bir şekilde kadro kurululur zannımca.

Keremle zaniolo neden kıyaslanıyor ki arkadaşlar 2si de değerli topcular ancak .biri elma biri armut aynı mevkinin topcuları bile değiller. İkisi de kanat diyerek bakıyorsanız futbol size göre değil demektir malesef.
Ben yaptığı katkıya bakıyorum, aynı demedim. Futbol bana göre mi değil mi bilmiyorum ama burada laf ettiğim oyuncular sezon içinde genelde patlıyor. Örnek Cicaldao bu sene de mertens

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt