Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle satilabilir biri gelmeli veya kiralik ndombele isimizi görürKimse kusura bakmasin ama Demirbay'a ilave olarak bir orta saha daha gelecekse o adam 30 yas ve üzeri olmamali. Fred mred 10 kagida alacaksin, elde patlarsa satma ihtimalin yok denecek kadar az. Sözlesmesinin sonuna 1 yil kalmis 30 yasindaki bir orta sahaya verilecek bonservis tas catlasa 5-6 olur.
Ins benim de beklentim cok yuksek o yuzden, 3 macta bir skor bekliyorum en azKeremi kotulemek için söylemiyorum ama Zaniolo 346 dk oynamış 5 gol Kerem 2600 dk oynamış Zaniolonun hazır gelmediğini biliyorduk sağlıklı değerlendirme yapmak için bu seneyi görmemiz en doğrusu.
Genc birini getirmekten yanayim. Olmasa bile büyük takimlarda tutunamamis, yüksek maliyetinden dolayi elden cikarilmak istenen ama kendini gercekten göstermek isteyen özverili adamlar kovalamaliyiz. Nzonzi-Seri-Lemina gibi oyunculari kaldirmaz bizim orta saha. Orada net oyuncu olmali.Aynen oyle satilabilir biri gelmeli veya kiralik ndombele isimizi görür
İnşallah hücum hattımız komple kağıt üzerindeki gibi başarılı olur.Zaha İcardi Zaniolo Kerem hepsi birbirine kalite katacak ayaklar.Ins benim de beklentim cok yuksek o yuzden, 3 macta bir skor bekliyorum en az
Zaha ozellikle cok rahat skor yapacak diye dusunuyorum.İnşallah hücum hattımız komple kağıt üzerindeki gibi başarılı olur.Zaha İcardi Zaniolo Kerem hepsi birbirine kalite katacak ayaklar.
yabancılarda da değişik duyumcular var demekki

Keremle zaniolo neden kıyaslanıyor ki arkadaşlar 2si de değerli topcular ancak .biri elma biri armut aynı mevkinin topcuları bile değiller. İkisi de kanat diyerek bakıyorsanız futbol size göre değil demektir malesef.Kerem iki senedir +10 gol +10 asist yapiyor. Zaniolo bunu yapabilse, burada dakika basi siirler destanlar yazilir
Bu hücum hattı pozsiyon bilgisi yüksek oyuncular asistleri gole çevirme yüksek olacağını düşünüyorum.Zaha hücumda takımı yönetecek oyuncu olacağını düşünüyorum.Bireysel anlamda durdurulamaz onun dışında Zaniolo şut konusunda çok iyi Kerem ve Zaha dan asistler bekliyorum.Zaha ozellikle cok rahat skor yapacak diye dusunuyorum.
Ben yaptığı katkıya bakıyorum, aynı demedim. Futbol bana göre mi değil mi bilmiyorum ama burada laf ettiğim oyuncular sezon içinde genelde patlıyor. Örnek Cicaldao bu sene de mertensKeremle zaniolo neden kıyaslanıyor ki arkadaşlar 2si de değerli topcular ancak .biri elma biri armut aynı mevkinin topcuları bile değiller. İkisi de kanat diyerek bakıyorsanız futbol size göre değil demektir malesef.