Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_2789.webp

Mahmut recevik yönetimde olsaydı her transferden habermiz olurdu şimdi

Halen çok iyi halen hamleleri zamanlamaları hepsi muazzam

Gerçekten bütün sezon Ramos a güvenebilecegimize inanıyor musunuz? 5-6 mac sonra sakatlansa yaş gereği sonra görürüm ben ramosculari

Ramos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke

Gerçekten bütün sezon Ramos a güvenebilecegimize inanıyor musunuz? 5-6 mac sonra sakatlansa yaş gereği sonra görürüm ben ramosculari
Nelsson giderse Ramos+1 stoper daha şart olur zsten Nelsson kalırsa ramos yedek olmayı sorun etmezse dönüşümlü oynarlar cl de vs Ramos ciddi anlamda clde katkı verir tecrübesi var adamın öyle bitik te değil halen çok diri aktif

Ramos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke
izleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt