Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.417
- 36.887
- 3.798
Taksitli verebilirsin.10 anca verebilirsin bonservisin yarısı bankalar birliğine gidiyor.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taksitli verebilirsin.10 anca verebilirsin bonservisin yarısı bankalar birliğine gidiyor.
Asabiyet bombası bir adam ya sesi kulaklarımda çınladı
uefa inşallah febeyi bacak omuza alır zamanında aldı ordan biliyoruzİyi akşamlar arkadaşlar.UEFA bu dangalakları niye incelemeye almış
Bence engo ve diğer terim tayfa full burdalar.iki fenerli hirboyla atisarak gün geciremezlerTansel buradan görüp yazıyor herhalde![]()
evetbu sene bu baya tuturdu değil mi?
Yani ramos gelse de olur, gelmese de olur ne bileyim.gelsin diyenlere de katılıyorum,gelmesin diyenlere de katiliyorum.ramos hem gelsin hem de gelmesin bence
Ramos-marquinhosla önde de messi mbappe neymarla yarı final göremedi ya ezbere yorumları bırakalımRamos-Nelsson tandemi yapalım CL'de cidden seviye atlarız. Yarı final bile sürpriz olmaz.
Geçen sene Scout dedik Rumenleri çaktılar biz scout işine girmeyelim zira tahammül yok.Bu seneki transfer stratejimizi pek doğru bulmuyorum. İcardi, Rashica harici daha scout ağırlıklı bir transfer politikası bekliyordum açıkçası. Nelsson satılırsa yerine yine ilerde satabileceğimiz bir isim alınmalı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelsson giderse Ramos+1 stoper daha şart olur zsten Nelsson kalırsa ramos yedek olmayı sorun etmezse dönüşümlü oynarlar cl de vs Ramos ciddi anlamda clde katkı verir tecrübesi var adamın öyle bitik te değil halen çok diri aktifGerçekten bütün sezon Ramos a güvenebilecegimize inanıyor musunuz? 5-6 mac sonra sakatlansa yaş gereği sonra görürüm ben ramosculari
izlemeRamos da gelirse beini iptal ediyorum kesin patlar bu sezon takım daha böyle ucucaz kacicaz diye girdiğimiz sezonlarda yamulmadigimiz yok gibi çok da olmadı ama olduğunda hüsran oldu gibi geliyor bana kim nerde nasıl oynayacak muamma geliyor bana biraz biz de frene basıp, satış filan kovalamaliyiz sanki mesela şu Yusuf Demir aklıma geldikçe tutuluyorum zararına bile olsa gitse keşke
Tamamizleme