Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson’u yollayıp Sergio’yu defansa çekeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabah Ramos konusunu konustuk.

Nelsson'a birsey olsak, dobrovski oluruz. Ramos alinabiliyorsa alinmasi lazim. Ayrica, Abdul-Nelsson'un Avrupa'da ne kadar yeterli olabilecegi de soru isareti. Nelsson satilmadan ustune Ramos'a kim neden hayir der yaf :) Ramos bu. Fit adam, gecen sezonda oynamis, gol de atiyor ustune hemde kritik goller kritik zamanlarda. Katacagi tecrubeyi saymiyorum bile. Dusunulmesi iyi olur, sanmiyorum tabi.

Günay için kulüp 250 bin Euro bonservis ve deprem için Erden Timur kişisel olarak deprem yardımı olarak 150 bin Euro ödeyecekmiş

Erden Timur ve Dursun Özbek ne dedi? Kadroyu koruyup üstüne ekleme yapacağız demedi mi? Dediler. Aynen bunu yapıyorlar. Algıya ve menajerlere değil Galatasaray'a hizmet ediyorlar. Takımda forvet yoktu 3 tane alıp Ağustos'a girmeden hepsini antrenmana çıkardılar. Yedek kaleci yoktu o halloldu. Sol bek bas bas bağırıyordu transfer yap diye. Orayı hallettiler. Kaan Ayhan 1.yedek stoper olarak kimilerinin as stoperinden çok daha iyi adam. Orta saha eksik dedik oraya Demirbay'ın yanı sıra bir yabancı alacaklar. Rashica'da ayak oyunu yaptılar, daha kalitelisini aldık. Alacak yerli sağ bek olmadığı için Dubois kalacak. Miço gidecek. Morutan ve Oliveira dışında tüm kararlar verilmiş gibi duruyor. 2 aydır Torreira'yı Lazio'ya, Kerem'i saçma sapan takımlara yollamaya çalışanlara itibar etmeyin.

Ramos gelsin okeye dönmeye adam lazım.

Stoper transferi düşünülüyorsa Dubois, Midtsjö ve Morutan'ı göndermek zorundayız.
1- Muslera
2- Boey
3- Nelsson
4- Angelino
5- Torreira
6- 8 no transferi
7- Oliveira
8- Zaniolo
9- Rashica
10- Mertens
11- Zaha
12- Icardi
13- Bakambu
14- Stoper transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt