Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene aldığımız 2.yabancı stoperin hali ortada. Çocuk 1 sene maç yapmadan kaldı, sakatlık falan uğraştı durdu. Kaan Ayhan'ı sağ bek olarak düşünüp Dubois gönderilecek de stoper alınacak falan bunlara akıl sır ermez. Haluk Yürekli doğru bilgiyi aldığından emin olmalı. Nevzat da 3 forvetin üstüne Sanchez diyordu. Hangi Alexis de aklı kaldıysa artık. Olur olmaz şeyler yazıyorlar bence.

Ramos, 10 numara nasıl olacak bunlar? Yabancı sayısı, maliyetler bir dünya engel var önümüzde. Maaş bütçemiz arşa çıkacak, sadece bugünü de düşünmememiz lazım. Oliveira, mertens gitmeden bu tür maliyetli oyunculara gitmememiz lazım. 8 de maliyetli olacak zaten. Abartmaya gerek yok

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndombele kumarına girecek miyiz hakkaten

fred gelecek abi.28 dedim,fredle anlastık 28inde.bence 4 agustos gecesinden itibaren bu iş biter,cuma-cumartesi fred gelecek diye düşünüyorum.

baktım herseyine.fabrizionun dedigi gibi adam bu hafta kesinlikle ayrılacak

ENNNNNNNNNNNNN’DOMBELEEEEEEEEEEEEEEE

Stoper transferi düşünülüyorsa Dubois, Midtsjö ve Morutan'ı göndermek zorundayız.
1- Muslera
2- Boey
3- Nelsson
4- Angelino
5- Torreira
6- 8 no transferi
7- Oliveira
8- Zaniolo
9- Rashica
10- Mertens
11- Zaha
12- Icardi
13- Bakambu
14- Stoper transferi
Bu kadar adam alacağımızı sanmam. Stoperde Kaan ve Emin'le devam edilir. Dubois gidemez, Müldür'ü almadık zira.

Miço dışında Oliveira veya Morutan yollanıe bir ihtimal. Reşo'yu almayıp Morutan ile devam edersek şaşırmam.

Bu kadar adam alacağımızı sanmam. Stoperde Kaan ve Emin'le devam edilir. Dubois gidemez, Müldür'ü almadık zira.

Miço dışında Oliveira veya Morutan yollanıe bir ihtimal. Reşo'yu almayıp Morutan ile devam edersek şaşırmam.
Rashica şart yoksa Torreira'nın ciğerler sezon boyu toplam 60 maça dayanmaz defansif-ofansif dengeyi sağlayacak oyunculara da ihtiyacımız var.

fred ve ndombele dedi ha haluklar.fredde olaylar cok sıcak

1 numara fred
2 ndombele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt