Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, boey, nelsson, Angelino, torreira, Zaha, zaniolo, icardi, bakambu, 8, mertens, Sergio.

Bunlar kesin kalacak gibi düşünürsek geriye 2 kontejyan kalıyor. Dubois yedeğini Türk ile halletsek, rashica alındığı durumda 1 yabancı hakkımız kalıyor. Morutanı tutacağız ya da defans, orta saha, 10 numaradan bir mevki ile doldurcaz. Tercihiniz neresi olurdu?

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rwn

Renkdas Madrid te 5 yemişiz. Biraz daha arkayı sağlama alsak İstanbul daki maçı hepimiz biliyoruz. Şuan şampiyonlar ligine girmekte başarı ilk etapta.
3-2 lik maçta da ilk maçta da onun skoru unuttum real adına hakemler lobisi devreye girmese elerdik onları.

Uğurun bahsettigi os ndombele de degil.

Muslera, boey, nelsson, Angelino, torreira, Zaha, zaniolo, icardi, bakambu, 8, mertens, Sergio.

Bunlar kesin kalacak gibi düşünürsek geriye 2 kontejyan kalıyor. Dubois yedeğini Türk ile halletsek, rashica alındığı durumda 1 yabancı hakkımız kalıyor. Morutanı tutacağız ya da defans, orta saha, 10 numaradan bir mevki ile doldurcaz. Tercihiniz neresi olurdu?

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 numara

şu an en çok ugrasılan kişi fred.romano da imza için bastırdıgımızı söyledi yine öglen koydugum haberde.bu aksamda skysportta fredle anlastıgımızı söylediler yine.

ayrıca fred 10 gundur evinde.eşi ve oglu da şu an manchestra döndü brezilyadan.

İngiltere ve İspanya ile karşılaştırsak daha dogru olur renkdas onlara göre düşük kalıyor belli ki
Çok zengin değiller zaten ama İngiltere ile kıyaslanmaz, onlar başka bir seviye.

La Liga da gelecek sezon 2 milyar euroya satıldı.

semih ve gokhan zanla clde ceyrek finale cıkmıssak gerek yok demektir zaten. verdigin örnekle kendi ayagına sıkmıssın. kimse görmeden sil bence.
Öyleyse Morutan 'ı Konya'ya yollamak ile kendine roket atmış oluyorsun. Ayrıca kadro mühendisliğinden bahsediyoruz, ileri uc Sneijder Drogba stoper Semih Gokhan, bu arada seni ikna etmek için yazmıyorum, benim için bir önemi yok çünkü.

şu an en çok ugrasılan kişi fred.romano da imza için bastırdıgımızı söyledi yine öglen koydugum haberde.bu aksamda skysportta fredle anlastıgımızı söylediler yine.

ayrıca fred 10 gundur evinde.eşi ve oglu da şu an manchestra döndü brezilyadan.
Sergen

Bize Guendouzi - Rashica yeter

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Torreira-Guendouzi orta sahası
fatih-terim.gif

Mantikli evet

Firsat transferi olarak görüyorum bende ama önceligimiz farkli olmali bana göre

Firsat transferi düsünülüyorsa 10 numara icin olabilir mesela

Yoksa tabiki ramos faydali olur
Set için 10 numara ihtiyacı var da hücum alternatifimiz savunmaya göre daha çok. Ön bu kadar şişikken bir de 10 numara almak ne derece doğru bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt