Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.928
- 10.196
- 2.168
İlk maç berbattı renkdas.3-2 lik maçta da ilk maçta da onun skoru unuttum real adına hakemler lobisi devreye girmese elerdik onları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maç berbattı renkdas.3-2 lik maçta da ilk maçta da onun skoru unuttum real adına hakemler lobisi devreye girmese elerdik onları.
morutandan kurtulmuşuz yav konyaya gitmiş. işte bu guzel haber.
Çok şükür mail atacak kadar şeref yoksunu değilim kardeşim soru sordum sadece sormaz olaydımDogru soyle. Kac tane mail attin?
Bugün 36 olduk. Yaşlandık sayılır.
yav tamam cicaymış ne farkeder. iki rumenden biri.Takımla bayağı ilgilisin gördüğüm kadarıyla
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
O zor bir soru işte rtaş buna yabancı kuralıda girince çok bilinmeyenli denklemlere dönüyor. zaha varken rashicayı almaz onun yerine 10 numara alırdım o kolay orada sorun çözülüyor ama rashica ile birlikte kafada kuramıyor olsamda 1 10 iyi olurdu bu kadroya.Kimin yerine düşünüyorsun as takım için? Muhtemelen keremi zor keseriz. Zaniolo yerine mi?
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyki dogdun abi.bugun sibel canla eski kız arkadaşımında dogumgünü.ayrıca hasan şaşın da dogumgünüBugün 36 olduk. Yaşlandık sayılır.
Dediğin gibi bir sürü olasılık var. En iyisi transfer sezonun bitmesini beklemek. Şu an kadro kurmak çok zorO zor bir soru işte rtaş buna yabancı kuralıda girince çok bilinmeyenli denklemlere dönüyor. zaha varken rashicayı almaz onun yerine 10 numara alırdım o kolay orada sorun çözülüyor ama rashica ile birlikte kafada kuramıyor olsamda 1 10 iyi olurdu bu kadroya.
morutan degil digeriCicaldau konyaya göndermek nedir ya? Satın gitsin o zaman. Bari para girsin kasaya.
Zakharyan gelmez, ailesi okey verse zaten çoktan almıştık.
Sadece 1 sene sözleşmesi kaldı.
Bugün 36 olduk. Yaşlandık sayılır.