- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
Tier?İçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier?İçimden bir ses Zielinski gelecek diyor..
Nelsson satılmadığı sürece stoper transferi beklemiyorum.
arkadaşının arkadası evleniyomus bu seferde.onun nikah şahidiymişMelikşah nerelerde sürüldü mü yoksa forumdan? Son gelişmelerden habersizim
bu manchester unitedın sahipleri çok yorucu.bi fredi 15 gundur veremediler.sadece ferguson olsa baslarında,fatih hoca ile 2 konusma,hemen salın derdi ferguson.ah ah
den hag ve okan buruk var şimdi
Yine mi düğünarkadaşının arkadası evleniyomus bu seferde.onun nikah şahidiymiş
Tıraş gibi geldi
Napoli ile ilişkileri iyi olan Ali Koç. Ndombele giderse Fenerbahçe'ye gider diye düşünüyorum ben. Zaha'da olduğu gibi bir çok insanın beklemediği bir transfer yapılacağını da düşünüyorum. Haluk ve diğerleri de bence yönetimimizle ortak çalışarak bazı gerçek olmayan isimleri ortaya atıyorlar. Ramos'da Graven de ortaya atılan yemlerden bence. Görüşülmüş fiyat sorulmuştur en fazla.
Erden Timur beyin "Transfer çalışmalarına zarar veriliyor" dediği isim de bence Rashica. Her gün Rashica yazmayı kesmek lazım gibi. Norwich'i 5 e ikna edebilecekken ısrarla Rashica yazıldığı için muhtemelen 6-7 hatta 8 bile verecek olabiliriz. Bu arada Kamada çok fazla dillendirilmiyor dikkat ederseniz. Sürpriz Kamada olacak gibi geliyor bana.
Fred olur mu bilmiyorum. Görüştüğümüz belli zaten. Ben olmayacağını düşünenlerdenim. Geleceğe yatırım anlamında da genç yetenek kısmından 1-2 transfer yapılacağını düşünüyorum hala. Bu yıl eksik bıraktık gelecek vaadeden genç işini sanki. Takımdan gidecek yabancıların da yerlilerin de elden çıkarılması yine uzun sürüyor.
Her ne kadar milli takım performansı ile beğenilmese de Cengiz'in kadromuzda olmasını isterdim. Bu yerli kuralı sebebiyle elimizi çok rahatlatırdı Cengiz. Fenerbahçe ne veriyorsa yarısını vererek alabiliriz zaten.
Şu Uğurcan'ı alsak her şey güzel olacak aslında da yine nemrut bir başkan var Trabzonspor'da. Teklif dahi edilemezmişmiş. Mal değneği. Neyse.
Ne oynacağız nasıl oynacağız hala muallaktayım ben. Zaniolo güven vermiyor bana hala. Umarım yanıltır. Çarşamba günü maç var herkesin kafası transferde. Kötüyü çağırmayalım tabi de bu havalanma işini acilen bırakmamız ve ayaklarımızın yere basması gerek. Kıytırık köy takımı ciddiye almadığın an 2 tane sıkıştırıyor 3 tane de net kaçırıyor. İsimler iyi hoş sahadaki çalışkanlığı isteği arzuyu hırsı görene kadar temkinliyim ben.
Şu şımarık havaları da sevmiyorum naçizane. Galatasaray'a yakışmıyor. Tamam aldık bitti önümüze bakalım konstantre olalım. CL'ye bi giremezsek ne Nelsson kalır ne Boey ne Zaniolo. Zaha'dan da alamazsın performans. Bir de o kadar yaptığın PR dalga konusu olarak döner sana uluslararası futbol camiasında. Okan hoca ve futbolcular umarım ve sanıyorum farkındadır durumun. CL'ye girmek zorundayız. Mali olarak da elzem.