Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melikşah nerelerde sürüldü mü yoksa forumdan? Son gelişmelerden habersizim

Stoper illa ki alacaksak bana mantıklı gelen tek hamle

Ozan Kabak’ın opsiyonlu kiralanması olur.

Şampiyonlar Ligi HG statüsü için de lig için de gayet yerinde alternatif.

Nelsson giderse boşluğunu doldurmaz ama.

Maliyetli oyuncu tercihini orta saha için kullanacağız

Nelsson'u yedek pozisyonuna düşürecek şekilde (o söz ve astranomik maaşlarla) Ramos'u getirmekle Boey'i yedek pozisyona düşürecek şekilde yüksek maaşlara Jesus Navas'tır, Aspilicueta'dır, Cuadrado'dur falan getirmek arasında kadro planlaması açısından fark yok. Ramos'un bunlardan daha da büyük yıldız olması değil mevzu. Dani Alves de 37 yaşında hala oynuyor olsaydı aynısını düşünürdüm veya hatta Kyle Walker bu yıl 33 yaşında serbest kalmış olsaydı aynısını düşünürüm. Nasıl Boey gibi değerin önünü kapatmak doğru değilse, geçen sene ligin en iyi stoperleri dediğimiz adamlara da aynı muameleyi yapmak doğru değil.

Ha baştan beri diyorum; her ne kadar Ramos'un bunu kabul edeceğini düşünmesem de, kabul ettiği varsayımıyla, öyle bir maaşla ve ona göre anlaşarak gelir ki; kendisi de aslen liderlik ve mentörlük edecek, saha dışındaki değeri saha içinden yüksek olacak bir rotasyon topçusu olacağını bilir, Nelsson da bunu bilir, Apo da bunu bilir. O zaman güzel bir sinerji yakalanır. O zaman Nelsson "takımım bana güvenmiyor" demez de, "kulüp büyük düşünüp CL seviyesinde bize destek ve mentörlük için böyle büyük bir figür getirmiş" der. O zaman ikisine de faydası olur, ikisinin de oyununu yükseltir. Ancak dediğim gibi hem önceden konuşarak hem de maaşının falan o rolü belli oranda yansıtması lazım. Kaan'la aynı parayı alsın demiyorum tabi, Nelsson'dan yüksek bile alabilir ama takımdaki süper yıldız topçulara verdiğin paralara yakın bir ücret olmamalı. Öyle bizim standartlarımız için astronomik paralar verip getiriyorsan bu yıldız statüsünde 11 oynamaya geldi anlamı taşır otomatikman. O yüzden tahmin ediyorum Ramos hem o rolü hem de 3m'u geçmeyecek bir maaşı kabul edip gelmez.

Son düzenleme:
bu manchester unitedın sahipleri çok yorucu.bi fredi 15 gundur veremediler.sadece ferguson olsa baslarında,fatih hoca ile 2 konusma,hemen salın derdi ferguson.ah ah

den hag ve okan buruk var şimdi

Napoli ile ilişkileri iyi olan Ali Koç. Ndombele giderse Fenerbahçe'ye gider diye düşünüyorum ben. Zaha'da olduğu gibi bir çok insanın beklemediği bir transfer yapılacağını da düşünüyorum. Haluk ve diğerleri de bence yönetimimizle ortak çalışarak bazı gerçek olmayan isimleri ortaya atıyorlar. Ramos'da Graven de ortaya atılan yemlerden bence. Görüşülmüş fiyat sorulmuştur en fazla.

Erden Timur beyin "Transfer çalışmalarına zarar veriliyor" dediği isim de bence Rashica. Her gün Rashica yazmayı kesmek lazım gibi. Norwich'i 5 e ikna edebilecekken ısrarla Rashica yazıldığı için muhtemelen 6-7 hatta 8 bile verecek olabiliriz. Bu arada Kamada çok fazla dillendirilmiyor dikkat ederseniz. Sürpriz Kamada olacak gibi geliyor bana.

Fred olur mu bilmiyorum. Görüştüğümüz belli zaten. Ben olmayacağını düşünenlerdenim. Geleceğe yatırım anlamında da genç yetenek kısmından 1-2 transfer yapılacağını düşünüyorum hala. Bu yıl eksik bıraktık gelecek vaadeden genç işini sanki. Takımdan gidecek yabancıların da yerlilerin de elden çıkarılması yine uzun sürüyor.

Her ne kadar milli takım performansı ile beğenilmese de Cengiz'in kadromuzda olmasını isterdim. Bu yerli kuralı sebebiyle elimizi çok rahatlatırdı Cengiz. Fenerbahçe ne veriyorsa yarısını vererek alabiliriz zaten. :asd:

Şu Uğurcan'ı alsak her şey güzel olacak aslında da yine nemrut bir başkan var Trabzonspor'da. Teklif dahi edilemezmişmiş. Mal değneği. Neyse.

Ne oynacağız nasıl oynacağız hala muallaktayım ben. Zaniolo güven vermiyor bana hala. Umarım yanıltır. Çarşamba günü maç var herkesin kafası transferde. Kötüyü çağırmayalım tabi de bu havalanma işini acilen bırakmamız ve ayaklarımızın yere basması gerek. Kıytırık köy takımı ciddiye almadığın an 2 tane sıkıştırıyor 3 tane de net kaçırıyor. İsimler iyi hoş sahadaki çalışkanlığı isteği arzuyu hırsı görene kadar temkinliyim ben.

Şu şımarık havaları da sevmiyorum naçizane. Galatasaray'a yakışmıyor. Tamam aldık bitti önümüze bakalım konstantre olalım. CL'ye bi giremezsek ne Nelsson kalır ne Boey ne Zaniolo. Zaha'dan da alamazsın performans. Bir de o kadar yaptığın PR dalga konusu olarak döner sana uluslararası futbol camiasında. Okan hoca ve futbolcular umarım ve sanıyorum farkındadır durumun. CL'ye girmek zorundayız. Mali olarak da elzem.

Ndombele Tottenham’ın oyuncusu hocam , bilgine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt